Άκης Καλλινικίδης: Θα παλέψουμε όσο… κλισέ και αν ακούγεται!

Άκης Καλλινικίδης: Θα παλέψουμε όσο… κλισέ και αν ακούγεται!

Νοέμβριος 27, 2015 - 18:12
0 σχόλια

Στο προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Άκης Καλλινικίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Φίλες και φίλοι για μια ακόμα εβδομάδα είμαστε πιστοί εδώ στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ. Σας έγραφα την περασμένη Παρασκευή, την στιγμή που πηγαίναμε προς Πάτρα, πως η ομάδα μας δεν έχει την διάθεση να «παραδοθεί» σε κανένα παιχνίδι.

Το παιχνίδι στην Περιβόλα το έδειξε αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Κάναμε όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας, η αλήθεια είναι πως μας βοήθησε και η τύχη με το ποσοστό ευστοχίας που είχαμε και φύγαμε με το ροζ φύλλο αγώνα από μια έδρα όπου άλλοι θα δυσκολευτούν και κόντρα σε μια ομάδα που φαίνεται πως έχει παρόμοιους στόχους με τους δικούς μας.

Είναι… περασμένες οι μέρες αλλά θέλω και πάλι να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη μας αυτή. Πολλές φορές, όταν ένας αθλητής λέει πως πάμε να πάρουμε το παιχνίδι ή πως δεν θα υπάρξει ματς που δεν θα παλέψουμε μπορεί να χαρακτηριστεί άνθρωπος των κλισέ ή… γραφικός. Στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε. Εμείς, όμως, μέχρι ώρα φροντίζουμε να το δείξουμε κάθε αγωνιστική.

Πλέον το επόμενο μπασκετικό ραντεβού μας είναι για την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουμε έναν ακόμα μεγάλο αντίπαλο. Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν κάνει την εκκίνηση που όλοι θα περίμεναν και αυτό ενδεχομένως να έχει απογοητεύσει μερίδα του κόσμου του.

Αυτό όμως, θα πρέπει να μας αφήσει παγερά αδιάφορους και το εννοώ αυτό που γράφω. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε ότι παραπάνω μπορούμε. Και αυτή η εβδομάδα που πέρασε ήταν εβδομάδα σκληρής δουλειάς, προσπαθήσαμε σε μεγάλο βαθμό να κατανοήσουμε όσα μας είπε ο προπονητής μας και αν μπορέσουμε για μια ακόμα φορά να τα κάνουμε πράξη, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για εμάς.

Σίγουρα όμως είναι ένα ματς για το οποίο προετοιμαστήκαμε και θα παλέψουμε γι’ αυτό. Όσο… κλισέ και αν ακούγεται!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.