Άκης Καλλινικίδης: «Παιχνίδι δίχως αύριο...»

Άκης Καλλινικίδης: «Παιχνίδι δίχως αύριο...»

Φεβρουάριος 12, 2016 - 15:44
0 σχόλια

Ο Άκης Καλλινικίδης για μία ακόμα εβδομάδα έγραψε τις απόψεις του στο προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας πως η αναμέτρηση με τον Κολοσσό που ακολουθεί είναι παιχνίδι δίχως αύριο και πως η ομάδα του είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτές.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άκης Καλλινικίδης στο προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Φτάσαμε, ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή του πρωταθλήματος. Αν λέγαμε πριν από κάποιο διάστημα πως η κάθε αναμέτρηση για εμάς παίζει σπουδαίο ρόλο, τώρα αυτό συμβαίνει επί δέκα φορές περισσότερες.

Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Δείξαμε σημεία ανάκαμψης και φάνηκε πως τα δύο νέα παιδιά που ήρθαν έχουν τις δυνατότητες να μας βοηθήσουν. Το ίδιο ισχύει και για την τελευταία μεταγραφή μας στους ψηλούς.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εποικοδομητική από πλευράς δουλειάς, αφού οι προπονήσεις ήταν τέτοιες που καταλαβαίναμε και εμείς οι ίδιοι πως κάτι κερδίζουμε.

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό που έρχεται είναι, ξεκάθαρα πλέον, ένας «τελικός» για εμάς. Ένα παιχνίδι δίχως αύριο που άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, σαφώς οι δυσκολίες είναι μεγάλες αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.

Τέτοια παιχνίδια χρειάζονται προσήλωση, αλλά χρειάζονται και υπομονή. Η ομάδα της Ρόδου, είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία ξέρει καλά να διαχειρίζεται καταστάσεις τέτοιου τύπου αλλά με την βοήθεια του κόσμου μας, που απ’ ότι μαθαίνουμε θα γεμίσει για μια ακόμα φορά το ΔΑΚ, θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, έχουμε ανάγκη την βοήθειά του και το να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα η οποία θα… παρασύρει τον Κολοσσό.

Πάμε λοιπόν για την τέταρτη νίκη μας στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε από τούτη εδώ την στήλη θα την έχουμε καταφέρει…

ΕΣΑΚΕ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.