Άκης Καλλινικίδης: «Ώρα για την πρώτη μας νίκη»

Άκης Καλλινικίδης: «Ώρα για την πρώτη μας νίκη»

Οκτώβριος 30, 2015 - 17:15
0 σχόλια

Το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα μς το Ρέθυμνο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League το Σαββάτο (31/10, 17:00) έστειλε ο Άκης Καλλινικήδης μέσω του προσωπιικού του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο έμπειρος φοργουόρντ του Αρκαδικού τόνισε πως η ομάδα του έχει δουλέψει πολύ μέσα στην εβδομάδα και είναι πλέον έτοιμη για το παιχνίδι με το Ρέθμνο έχοντας ως στόχο φυσικά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Άκης Καλλινικίδης στο προσωπικό του blog:

"Φίλες και φίλοι εδώ είμαστε πάλι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού μας. Η περασμένη αγωνιστική είχε πολλά. μαθήματα για εμάς, για μια ακόμα φορά. Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά είναι πραγματικότητα. Κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι ένα μάθημα. Άλλες φορές καλό, άλλες φορές κακό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό φανερώσαμε δύο πρόσωπα. Ένα κάπως. άτολμο στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο, σαφώς πιο ικανό, σαφώς πιο δημιουργικό και φυσικά πιο αποτελεσματικό. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Δεν έχουμε ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να σταθούμε παραπάνω απ' όσο χρειάζεται στο παιχνίδι του ΣΕΦ".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.