Ακινητοποιημένα τα οχήματα στα διόδια Μάναρι

Ακινητοποιημένα τα οχήματα στα διόδια Μάναρι

Ιανουάριος 12, 2019 - 17:13
2 σχόλια

Ο χιονιάς έχει φέρει πολλά προβλήματα στην Αρκαδία το Σάββατο 12 Ιανουαρίου., καθώς πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ενώ σε ένα μεγάλο κομμάτι του οδικού δικτύου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αλυσίδες.

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας ο οποίος ταξιδεύει και μας έστειλε τη φωτογραφία, εδώ και μία ώρα, δηλαδή από τις 16:00 το απόγευμα, τα οχήματα στα διόδια Μάναρι είναι ακινητοποιημένα, δίχως μάλιστα να υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο αυτής της καθυστέρησης. Έτσι, έχει σχηματιστεί μια «ουρά» οχημάτων, ενώ καθώς νυχτώνει, μεγαλώνει η ανησυχία των οδηγών.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Να κινηθουνε νομικά κατά του ΜΩΡΕΑ για αυτή την καθυστέρηση. Ειναι υποχρεωμένη η εταιρεία να κρατά ανοιχτό το δρόμο με δικά της μηχανήματα και όχι με τα μηχανήματα της Περιφερειας.

Να μην ξεχασουν και το χωριο ν ανοιξουν τους δρομους γιατι μονιμως το ξεχνανε ...βεβαια ξερουμε τους λογους αλλα δεν φταινε τα παπουδια σε τιποτα να μην μπιρουν να βγουν απο τα σπιτια τους. Ή στο χειροτερο να χρειαστουν γιατρο και νοσοκομειο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.