Ακίνητο... Κίνημα Αλλαγής: Ακυρώθηκε η διαδικασία εκλογής συνέδρων

Ακίνητο... Κίνημα Αλλαγής: Ακυρώθηκε η διαδικασία εκλογής συνέδρων

Μάρτιος 08, 2018 - 19:38
2 σχόλια

Τέσσερις μήνες πέρασαν από τις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς που τόσο γέμισαν με αισιοδοξία τους ψηφοφόρους του χώρου λόγω και της εντυπωσιακής συμμετοχής στις κάλπες. Ωστόσο, αυτοί οι τέσσερις μήνες φάνηκε ότι δεν αρκούσαν για να αμβλυνθούν οι διαφορές σε επίπεδο κορυφής, ούτε και για να λυθούν οι οργανωτικές αδυναμίες ώστε να προχωρήσει η Κεντροαριστερά στο συνέδριο για τον νέο φορέα (16-18 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας).

Ετσι, οι προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή διαδικασίες εκλογής συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν «στον αέρα» λόγω προβλημάτων στο μητρώο. Και την ίδια ώρα οι εντάσεις και οι αδυναμίες δεν εντοπίζονται μόνο σε οργανωτικό επίπεδο, αλλά φαίνεται να εξελίσσονται και σε σύγκρουση κορυφής – με λίγα λόγια ο «γάμος» Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη είναι δύσκολος, ενώ οι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Καμίνης τηρούν στάση αναμονής.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Γιατί παραπληροφορειτε τον κόσμο. Το συνέδριο θα γίνει κανονικά. Οι εκλογές δε θα γίνουν επειδή υπάρχει δυνατότητα να όλοι όσοι έθεσαν υποψηφιότητα, να μην αποκλειστεί κανείς

Ούτε οι οπαδοί σας δεν σας εμπιστεύονται ρε παιδιά! γιατί; φταίει το στα τέσσερα του συνεργάτη σας ή το ότι μαζί τα φάγαμε του κ. Πάγκαλου; ή κάτι άλλο; είδες τι κατάφεραν οι απόγονοι του Αντρέα; διέλυσαν ότι αυτός έφτιαξε με εντολή ποιας άραγε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.