Ακαδημίες μπάσκετ από τον Απόλλωνα Τρίπολης

Ακαδημίες μπάσκετ από τον Απόλλωνα Τρίπολης

Μάιος 22, 2015 - 17:13
0 σχόλια

Ο Απόλλωνας Τρίπολης μετά την άνοδο του στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όπου και αγωνίζεται από την νέα σεζόν ρίχνει το βάρος στις υποδομές με την δημιουργία τμήματος ακαδημιών για παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ ηλικίας από 5 εως 16 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Τρίπολης:

«Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Απόλλωνα Τρίπολης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-16 ετών αγόρια και κορίτσια. Έχει ως πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας της συνεργασίας και της ομαδικότητας, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών της.
Μέσα από το προπονητικό μας πρόγραμμα παρέχονται οι καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή να αναδείξει το ταλέντο του, να μάθει το παιχνίδι και να εξελίξει τις ατομικές του ικανότητες χωρίς τα δικαιώματά του να δεσμεύονται από την Ακαδημία καλαθοσφαίριση Απόλλων.
Ο σκοπός μας…Εκτός της Ακαδημίας Μπάσκετ APOLLON BASKETBALL ACADEMY είναι τα παιδιά να έρχονται και να φεύγουν χαρούμενα και ικανοποιημένα από την προπόνηση.
Η φιλοσοφία μας…
Η ακαδημία μας έχει μας έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να διαπλάσουν το σώμα τους και το μυαλό τους σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Χρήστος Γεννιάς.
Τηλέφωνα: 6937 066376, 6986.037251.
Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ ΔΑΚ Τρίπολης, Τρίπολη Ώρες Προπονήσεων: Τρίτη 14 00 - 15 00 & Πέμπτη: 15:00- 1630».
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.