Αήττητη με Βεργέτη η Νίκη Βόλου «καλπάζει» στην Football League 

Αήττητη με Βεργέτη η Νίκη Βόλου «καλπάζει» στην Football League 

Δεκέμβριος 09, 2019 - 18:14
0 σχόλια

Αναγεννημένη στα χέρια του Στάικου Βεργέτη μοιάζει η Νίκη Βόλου η οποία κέρδισε με 3-0 και τον Ασπρόπυργο την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Αρκά τεχνικού με την νίκη της αυτή αναρριχήθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνέχισε την ανοδική της πορεία από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της στην τεχνική ηγεσία ο Στάικος Βεργέτης.

Πιο συγκεκριμένα η Νίκη Βόλου με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο της μετράει τρεις νίκες και 2 ισοπαλίες και είναι πέμπτη σερί αγωνιστική αήττητη έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ στο εκτός έδρας "Χ" στη Ρόδο με τον Διαγόρα στο ντεμπούτο του 43χρονού προπονητή στον πάγκο της Βολιώτικης ομάδας.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει δώσει τα στοιχεία του και έχει καταφέρει να περάσει την φιλοσοφία του στην Νίκη Βόλου από την αρχή με την ομάδα του να παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο συνδυάζοντας τα αποτελέσματα με το καλό ποδόσφαιρο. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.