Αιτήσεις συμμετοχής στην λαϊκή αγορά Δημητσάνας

Αιτήσεις συμμετοχής στην λαϊκή αγορά Δημητσάνας

Απρίλιος 07, 2017 - 08:31
0 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών να υποβάλλουν στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου αίτηση συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά, για να έχουν δικαίωμα στην επιλογή συμμετοχής στη λαϊκή αγορά της Τοπικής Κοινότητας Δημητσάνας.

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει βάσει της μοριοδότησης που αναφέρεται στις διατάξεις των άρθρων 2 και 3 της Α2-639/02.07.2014, Φ.Ε.Κ. Β’1806/02-07-2014 Απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατ’ εφαρμογή της παρ. 3 του άρθρου 5 του Ν. 4264/2014:

Για κάθε έτος παλαιότητας της άδειας ο δικαιούχος λαμβάνει ένα (1) μόριο. Δικαιούχος κάτω των τριάντα (30) και άνω των εξήντα (60) ετών λαμβάνει δεκαπέντε (15) μόρια. Δικαιούχος με αναπηρία έως 67% λαμβάνει δέκα (10) μόρια. Δικαιούχος με αναπηρία άνω του 67% και έως και 80% λαμβάνει είκοσι (20) μόρια. Δικαιούχος με αναπηρία άνω του 80% λαμβάνει τριάντα (30) μόρια. Για κάθε τέκνο ο δικαιούχος λαμβάνει δέκα (10) μόρια. Σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας τα μόρια της συγκεκριμένης κατηγορίας προσαυξάνονται κατά 50%. Για κάθε μία από τις έξι ημέρες (σε εβδομαδιαία βάση) που δεν συμμετέχει σε λαϊκή αγορά λαμβάνει δεκαπέντε (15) μόρια.

Αριθμός θέσεων παραγωγών πωλητών λαϊκής αγοράς βάσει του κανονισμού λαϊκής αγοράς του Δήμου Γορτυνίας: επτά (7).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά
Για τη χορήγηση θέσης στην λαϊκή αγορά της Τοπικής Κοινότητας Δημητσάνας του Δήμου Γορτυνίας, ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει μέσα στην προθεσμία που καθορίζεται από την παρούσα πρόσκληση στην αρμόδια αρχή (Δήμος Γορτυνίας) τα κάτωθι:

  • Φωτοαντίγραφο της θεωρημένης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκής αγοράς
  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό από την αρμόδια αρχή στο οποίο θα καθορίζεται το ποσοστό αναπηρίας, όπου υπάρχει τέτοια περίπτωση
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Αιτήσεις – χρόνος υποβολής
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Γορτυνίας (Δημητσάνα, Τ.Κ. 22007) και κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 05 έως και 11 Απριλίου 2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του ενδιαφερόμενου.

Στις αιτήσεις πρέπει να επισυνάπτονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να αναφέρονται τα είδη εμπορευμάτων προς πώληση.

ια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τηλεφωνούν στο τηλ 2795360334 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων από τους ενδιαφερόμενους, θα γίνει νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.