Αιτήσεις συμμετοχής επαγγελματιών στην εμποροπανήγυρη Λεωνιδίου

Αιτήσεις συμμετοχής επαγγελματιών στην εμποροπανήγυρη Λεωνιδίου

Μάιος 10, 2019 - 15:39
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στα πλαίσια διοργάνωσης της εμποροπανηγύρεως του εορτασμού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από 18 έως και 22 Μαΐου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 έως την Τετάρτη 15η Μαΐου 2019 στο Δημοτικό Κατάστημα (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή ηλεκτρονικά στο email: e.pouletsos@notiakynouria.gov.gr

Έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στο Δημοτικό Κατάστημα (πλατεία Ρολογιού, όροφος) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας notiakynouria.gov.gr και υποβάλλονται μόνο με αυτό το έντυπο.

Η διάρκεια του εορτασμού της εμποροπανηγύρεως του εορτασμού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα είναι πενταήμερη ήτοι από 18/5 έως 22/5/2019. Η τοποθέτηση των πάγκων από τους μικροπωλητές θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου  και η απομάκρυνσή τους στις 23 Μαΐου.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην υπαίθρια αγορά έχουν όσοι λαμβάνουν έγκριση συμμετοχής με τη διαδικασία του άρθρου 38  του Ν.4497/17, ως εξής:

α) Πωλητές που διαθέτουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και ΚΑΔ σχετικό με τη δραστηριοποίηση στο υπαίθριο εμπόριο, εφ’όσον διαθέτουν τη βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας, σε ποσοστό 70% των διατιθέμενων θέσεων.

β) Πωλητές βιομηχανικών ειδών κάτοχοι αδειών λαϊκών αγορών και κάτοχοι  παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών με αντικείμενο εκμετάλλευσης άνθη, φυτά και μεταποιημένα προϊόντα, σε ποσοστό 20% των διατιθέμενων θέσεων.

γ) Κάτοχοι άδειας πλανόδιου  ή στάσιμου εμπορίου με αντικείμενο πώλησης από τα επιτρεπόμενα στις υπαίθριες αγορές σε ποσοστό 10% των διατιθέμενων θέσεων.

δ) Κάτοχοι αδειών για συγκεκριμένες κυριακάτικες αγορές που εκδόθηκαν με βάση προγενέστερο θεσμικό πλαίσιο, μπορούν να ζητούν τη συμμετοχή τους στις υπαίθριες αγορές του άρθρου 38 του Ν.4497/17  και υπολογίζονται στο ποσοστό της περίπτωσης α’.

ε) Κάτοχοι άδειας του άρθρου 45 του Ν.4497/17 (φυσικά πρόσωπα και φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας) για διάθεση έργων τέχνης, καλλιτεχνημάτων, χειροτεχνημάτων, ειδών λαϊκής τέχνης.

Δικαιολογητικά συμμετοχής

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής αναφέρονται αναλυτικά στην αίτηση συμμετοχής – υπεύθυνη δήλωση η οποία διατίθεται στο Δημοτικό Κατάστημα Νότιας Κυνουρίας καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας notiakynouria.gov.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης Εμπορικών δραστηριοτήτων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και στο τηλέφωνο 2757360227.

                                                         

                                                        Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

                                                                ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.