Αιτήσεις μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόρειας Κυνουρίας

Αιτήσεις μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόρειας Κυνουρίας

Ιούλιος 28, 2016 - 20:06
0 σχόλια

Το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η αίτηση υπογράφεται από τον εκάστοτε γονέα και όχι από τους μαθητές, ενώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας Κηδεμόνα.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος (έτους 2015).
Βεβαίωση αναπηρίας κηδεμόνα ή τέκνου (προαιρετικά).
Κάρτα ανεργίας (προαιρετικά).
Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κρίνετε σκόπιμο να κατατεθεί.

Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το εκτυπώσετε από το συνημμένο, στην παρούσα ανακοίνωση, αρχείο ή να το παραλάβετε από το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας (Γραφείο Δημάρχου – πέτρινο κτίριο), όπου κατατίθεται και η σχετική αίτηση.

Αρμόδια υπάλληλος Μποβολανέα Βίκη, τηλ. επικοινωνίας: 27553 60101.

Υπενθυμίζουμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων (αδιόριστοι, διορισμένοι, συνταξιούχοι), οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίων με τίτλους σπουδών που συνάδουν με τα μαθήματα Γυμνασίου, Λυκείου, Ξένων Γλωσσών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδιάκοπτη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Η αίτηση

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.