Αιτήσεις για τις φοιτητικές εστίες

Αιτήσεις για τις φοιτητικές εστίες

Σεπτέμβριος 02, 2011 - 12:49

Η Διοίκηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που περνούν πολλές ελληνικές οικογένειες στην παρούσα συγκυρία για την χώρα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διευκόλυνση μεγαλύτερου αριθμού φοιτητών και σπουδαστών στις Εστίες οι οποίες λειτουργούν με την ευθύνη της. Περίπου 9 χιλιάδες φοιτητές διαμένουν στις Εστίες  του ΕΙΝ και φέτος υπολογίζεται να εξυπηρετηθούν πάνω από 2.000 νέοι φοιτητές και σπουδαστές.

Εδώ και 16 μήνες η παρούσα διοίκηση έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια εκσυγχρονισμού και εξορθολισμού  της λειτουργίας του Ιδρύματος με παράλληλο στόχο να βελτιωθεί το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα για να ανταποκριθεί  στις σύγχρονες απαιτήσεις της νέας γενιάς και των οικογενειών τους δημιούργησε νέες δομές ,όπως ο Σταθμός Συμβουλευτικής «Εστιάζω» στην Φοιτητική Εστία Πατησίων.
Προκειμένου να διασφαλισθεί ο αδιάβλητος τρόπος διάθεσης των κλινών  η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους  για την εκπαιδευτική χρονιά που ξεκινά μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά  από τις 10 Σεπτεμβρίου και για 25 μέρες.
Όλες οι σχετικές πληροφορίες και η φόρμα υποβολής αιτήσεων βρίσκονται στο site του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας www.ein.gr
 

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: