Αιτήματα και προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Πελοποννήσου

Αιτήματα και προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 20, 2018 - 20:30
0 σχόλια

Συνάντηση του Προέδρου της Ο.Ε.Σ.Π.&ΝΔ.Ε. με τον Πρόεδρο της ΛΑ.Ε.

Ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε. κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών όπου είχε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Σ.Π.&ΝΔ.Ε. κ. Γεώργιο Βαγενά και τον Πρόεδρο του Ε.&Ε.Σ.Π. κ. Γεώργιο Ρώρο για τα αιτήματα και τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Ειδικότερα οι Πρόεδροι αναφέρθηκαν στα προβλήματα του ασφαλιστικού, στην ανάγκη ίδρυσης Αναπτυξιακής Τράπεζας, στον ακατάσχετο λογαριασμό, στους διακανονισμούς με την ΔΕΗ και στην προστασία της πρώτης κατοικίας των εμπόρων και της επαγγελματικής στέγης.

Ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου και ανέφερε ότι είναι αναγκαία μία ευρεία «σεισάχθεια» δίκαιης διαγραφής των χρεών των ΜμΕ ούτως ώστε να είναι δυνατή η επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Π.&ΝΔ.Ε. επέδωσε στον κ. Λαφαζάνη υπόμνημα με, το οποίο έχει ήδη κατατεθεί προς τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στην συνάντηση παρευρέθη το Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας κ. Ζαφειρόπουλος, ενώ, στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. συμμετείχαν ο πρώην Βουλευτής κ. Πετράκος και ο κ. Φλαμιάτος, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

 

Εκ της Ομοσπονδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.