Αίτημα για ξένους διαιτητές από τον Αστέρα στο Κύπελλο Ελλάδος

Αίτημα για ξένους διαιτητές από τον Αστέρα στο Κύπελλο Ελλάδος

Μάρτιος 08, 2019 - 15:30
10 σχόλια

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αστέρας Τρίπολης δια στόματος του προέδρου του Γιώργου Μποροβήλου κατέθεσε επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ για την παρουσια ξένων διαιτητών τόσο στους ημιτελικούς όσο και στον τελικό.

Αναλυτικά

«Με δεδομένο ότι μιλάμε για ημιτελικούς και με δεδομένο ότι ο Κυπελλούχος βγαίνει στην Ευρώπη, θα ήταν καλό και στους ημιτελικούς και στα δύο παιχνίδια να οριστούν ξένοι διαιτητές».

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Αυτό είναι το σωστό, για να μην μας κουνιέται καμία δικέφαλη κότα. Άλλο το 50-50 κι άλλο το 90-10 ή 80-20

Φιλε Γιωργο απο την αλητεια του γιαχου α Αστερασς αδικηθηκε ομως ολοι ξερουμε οτι ηταν δυσκολο να παρουμε το κυπελο διοτι ο Ολυμπιακος ηταν κατα πολυ καλυτερος και θα μας κερδιζε στο τελος. Μην κανετε τωρα αιτηματα για ξενους διαιτητας διοτι δεν εχει καμια σχεση η ομαδαμας με τον ΠΑΟΚ [αγωνιστικα].Αυτο που πρεπει ειναι να ευχηθουμε τα καλυτερα για τα παιχνιδια και αν βρεθει και παλι γιαχος αστον χαιρονται οι αρμοδιοι. Και μην ξεχνας ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-3 και 7 κιτρινες στους νικητες.

"Καλά που δεν έφερναν ξένους διατητές στον καιρό μου γιατί δεν θα με ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μου" Δημήτρης Ρέππας σύντροφος Γιώργου Κατσιφάρα

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.

Καλα τωρα μην το παρακανουμε με τα σχολια θελει και ο Αστερας να ειναι in αλωστε και η μυλωνου τον αντρα της με τους πραματευταδες.

Αν παιξουμε ταμπουρι στην Τουμπα και κρατησουμε το 0 ,ολα μπορουν να συμβουν στην Τριπολη.Ξενοι διαιτητες επρεπε να σφυριζουν σε καθε αγωνιστικη απο τις εποχες Παπουτσελη και Ποντικη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.