«Air» Ντουντούμης (vid)

«Air» Ντουντούμης (vid)

Οκτώβριος 14, 2019 - 19:10
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός γνώρισε πικρή ήττα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας από τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου με 1-2 στην Τρίπολη ωστόσο ο Φάνης Ντουντούμης έκανε αισθητή την παρουσία του.

Και μπορεί το γκολ του 1-2 από πλευράς Κιθαιρώνα να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό ωστόσο εντυπωσιακή είναι και επέμβαση του 21χρονού κίπερ του τριφυλλιού λίγα λεπτά πριν ο Πατσιλής κάνει το 1-2 με την φωτοβολίδα στο παραθυράκι του στο 67'.

Ο Φάνης Ντουντούμης είχε εξαιρετική αντίδραση και μια πολύ καλή και σωτήρια στο σημείο εκείνο επέμβαση μετά από δοκάρι του Κιθαιρώνα και κοντινή κεφαλιά στο ριμπάουντ με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα των πράσινων να δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά, αστραπιαία ρεφλέξ και ασφαλώς αντίληψη της φάσης διώχνοντας σε κόρνερ και εισπράττοντας το χειροκρότημα.

Η εξαιρετική δουλειά του προπονητή τερματοφυλάκων του Παναρκαδικού Γιώργου Μανέλη φαίνεται σε κάθε ευκαιρία με την ομάδα της Τρίπολης να διαθέτει δύο πολύ καλούς και ικανούς κίπερ τον Ντουντούμη και τον Ζαχαρή.

Δείτε στο βίντεο την στιγμή του Φάνη Ντουντούμη και την καταπληκτική του απόκρουση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Air Ντουντούμης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.