Air Force... Παύλος (vid)

Air Force... Παύλος (vid)

Δεκέμβριος 09, 2019 - 19:10
0 σχόλια

Ο Απόλλωνας Τυρού μπορεί να γνώρισε την ήττα από το Λεωνίδιο ωστόσο ο Γιάννης Παύλος πραγματοποιώντας μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση την φετινή σεζόν ήταν ο κύριος λόγος που το σκορ έμεινε στα επίπεδα του 1-0.

Ο Λεωνιδιώτης κίπερ κόντρα στην πρώην του ομάδα ήταν φανταστικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς είχε πολύ δουλειά από την πίεση των αντιπάλων του, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές αποκρούσεις αλλά και μεγάλη σταθερότητα.

Κορυφαία στιγμή του Γιάννη Παύλου στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας με το Λεωνίδιο η απογείωση του στο παραθυράκι της εστίας του λέγοντας με εμφατικό τρόπο "όχι" στο υπέροχο φάουλ του Σοφοκλή Γιαννούση.

Ο Γιάννης Παύλος θύμισε Air Force και με μια εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε την μπάλα δείχνοντας το ταλέντο του αλλά και τα αντανακλαστικά του στην συγκεκριμένη αυτή φάση.

Δείτε στο βίντεο την απόκρουση του Γιάννη Παύλου στον αγώνα του Λεωνιδίου με τον Απόλλωνα Τυρού:

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Air Force...Παύλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.