Αιμοδοσία από την ΕΤΕ ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Αιμοδοσία από την ΕΤΕ ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Φεβρουάριος 10, 2019 - 16:00
0 σχόλια

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Ε.ΤΕ/ΔΕΗ καλεί τους κατοίκους τηςπεριοχής και τους συναδέλφους, να αφιερώσουν για  άλλη μία φορά 10 λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο τους, δίνοντας αίμα και σώζοντας την ίδια στιγμή την  ζωή ενός συνανθρώπου μας, συμμετέχοντας  στο Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνεται την ΠΕΜΠΤΗ 14  και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  15  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2019 στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Στις  14  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2019  ημέρα  ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 08.00 έως 14.00 μ.μ. κινητά συνεργεία Αιμοληψίας θα βρίσκονται το ένα στο Ιατρείο του  Ορυχείου Μαραθούσας και το άλλο στα ΙΑΤΡΕΙΑ   της   ΜΟΝΑΔΑΣ  3      (ΑΗΣ Μεγαλόπολης).

Στις  15  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ     2019  ημέρα  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 08.00 έως 13.00 τα συνεργεία Αιμοληψίας θα βρίσκονται στα Ορυχεία Ψαθίου  (κυλικείο)   και  ΙΑΤΡΕΙΑ   της   ΜΟΝΑΔΑΣ  4     (ΑΗΣ Μεγαλόπολης Β΄).

Αφιερώστε δέκα λεπτά από το χρόνο σας,  στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που πραγματοποιούμε και να στρατευθείτε μαζί μας σε έναν αγώνα πολύ δύσκολο μεν, αλλά συνάμα  και πολύ όμορφο που είναι ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.