Τατούλης

Το αιχμηρό μήνυμα του Παναγιώτη Νίκα στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου (vid)

Το αιχμηρό μήνυμα του Παναγιώτη Νίκα στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου (vid)

Ιούνιος 24, 2019 - 22:03
8 σχόλια

Συνεχίζει τις επαφές με φορείς ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να γνωρίσει την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της  και βεβαία όπως δήλωσε για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου λίγο μετά τις 21:00 ο κ. Νίκας και ο κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τους νεοεκλεγέντες δήμαρχους Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης  κ. Γιώργο Καμπύλη και Θανάση Χριστογιαννόπουλο.

 Ο κ. Νίκας σημείωσε ότι η Βόρεια Κυνουρία ως τόπος καταγωγής του απερχόμενου περιφερειάρχη θα λάβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του, καθώς έτσι προτάσσει ο πολιτικός πολιτισμός.

Στην αποκλειστική δήλωση που μας παραχώρησε πριν την έναρξη της σύσκεψης, κ. Νίκας μίλησε για την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, αναφέροντας χαρακτηριστικά

Λυπάμαι για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, δεκάδες προγραμματικές, οι οποίες δεν υπακούουν σε κανέναν σχεδιασμό, αλλά γίνεται σκόρπισμα χρήματος

Παρακαλώ το ΠεΣυ, πρόσθεσε, να συνεδριάσει ως ένα υπηρεσιακό συμβούλιο και να μην κατανείμει πόρους γιατί ο ίδιος, προγραμματικές που δεν υπακούουν στην παραγωγή την ανάπτυξη και τον ουσιαστικό πολιτισμό δεν πρόκειται να τις υλοποιήσει»

Έφη Καστραντά

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το Μήνυμα Νίκα στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου


8 Σχόλια

Σαν να ξεκινούν οι προσπάθειες για να μπει ο Τατούλη για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...

Μην ανησυχείς και δεν θα γίνει το συμβούλιο. Τα ποντίκια φεύγουν ήδη από το.... Τραίνο.

Πολύ νέκρα στην ανεξαρτησίας, που εσφιζε αλλοτε απο ζωή. Ακομη και τα κουνουπια αφησαν ανεξελεγκτα και δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας.

θα σε δουμε κυριε Νικα απο λογια χορτασαμε θα σε δουμε χωρις δεκανικα και λασπη

κ. Νίκα, η Περιφερειακή Αρχή έχει θητεία έως τον Αύγουστο, οπότε εκ του νόμου δικαιούται να ασκεί την αρμοδιότητά της. Εσείς, πως την καλείτε να μετατραπεί σε Υπηρεσιακή; Το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο διοίκησης. Ηθικά, σωστά λέτε πως δεν είναι σωστό να δρομολογούνται προγραμματικές, από τη στιγμή που η Πλειοψηφία είναι απερχόμενη. Όμως, η εν ενεργεία Αρχή δικαιούται να δρομολογήσει σχεδιασμούς που ήταν στο πρόγραμμά της. Ίσως άστοχη διατύπωση από τη μεριά σας, πως αποφάσεις που θα πάρει το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν θα τις υλοποιήσετε. Ενός ανδρός αρχή δηλαδή;

Κύριε νικα αν δεν έχετε τη να κάνετε όταν με το καλο βολευτιται στην καρέκλα σας ελάτε λίγο κατα κάτω προς το Λεωνίδιο να σκαμπιλισετε καμία ντομάτα μπα και κοκκινησουν πιο γρήγορα.. ευχαριστώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.