Αίγλη του παρελθόντος... Παναρκαδικός-Καλαμάτα 0-2

Αίγλη του παρελθόντος... Παναρκαδικός-Καλαμάτα 0-2

Σεπτέμβριος 12, 2010 - 21:03

Σε φιλικό αγώνα που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στην Τρίπολη, η Καλαμάτα κέρδισε τον Παναρκαδικό με 2-0. Ο Παναρκαδικός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα μέχρι το 20ο λεπτό και έφτασε σε δύο στιγμές κοντά στο γκολ με ατομικές ενέργειες του Σπύρου Λαγού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’, όταν ο Δημητρακόπουλος εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και ο Αγγελόπουλος κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παναρκαδικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος συνδυάστηκε με το Τζιανή και από πλάγια θέση στα αριστερά έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Λυμπερόπουλου.

Στο 39’ , η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Τσιόγκας ανέτρεψε το Γρηγορακάκη. Ο Δημητρακόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Ζαντιώτης έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε τη μπάλα. Ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο, ο Αγγελόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, απέφυγε και το Ζαντιώτη, όμως άργησε στην προσπάθειά του και κόπηκε από τους αμυντικούς. Παρόμοια φάση έγινε και στο 53’ , με τον επιθετικό της Καλαμάτας να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Στο 65’, ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά για τρία λεπτά, επειδή φίλαθλοι της Καλαμάτας πετούσαν μπουκάλια στο βοηθό Βεργέτη. Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Σισμανίδης απέφυγε με όμορφη ενέργεια τους αμυντικούς του Παναρκαδικού, έβγαλε τη σέντρα και ο επερχόμενος Σαμπάν έκανε το 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκριτζέπης

Παναρκαδικός: Ζαντιώτης, Μέλλος (80’ Κουρόγιωργας), Μπούτας, Ιωάννου (46’ Σελλής), Λαγός Σπ., Δήμος, Τσιόγκας, Κοσκολός (57’ Γ. Λαγός), Αποστολόπουλος (46’ Κουλόπουλος), Μπακογιαννάκης (46’ Πετρόπουλος), Τζιανής(60’ Χρονόπουλος)

Καλαμάτα: Λυμπερόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μπαστακός, Μπλέτσας, Τσαγκαράκης (60’ Εμμανουήλ), Γαλανόπουλος (46’ Σαμπάν), Σισμανίδης, Αγγελόπουλος (72’ Παπαδόπουλος), Γρηγορακάκης (81’ Πολίτης)

Ειδήσεις: