AGROADVICE: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα επιδοτούμενα προγράμματα για τις αγροτικές επιχειρήσεις

AGROADVICE: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα επιδοτούμενα προγράμματα για τις αγροτικές επιχειρήσεις

Μάρτιος 21, 2018 - 10:33
0 σχόλια

«AGROADVICE» Κανελλίδης - Μαρούτα Ο.Ε

Πώς μπορώ να πάρω την μέγιστη οικονομική ενίσχυση χωρίς τον κίνδυνο επιστροφής χρημάτων;

Για τα οφέλη από τα επιδοτούμενα προγράμματα πού αφορούν αγροτικές επιχειρήσεις Νέοι αγρότες, Σχ. Βελτίωσης, Ενιαία Ενίσχυση κ.λ.π., πρέπει να απαντηθούν δύο ερωτήσεις:

Ποια είναι η μέγιστη οικονομική ενίσχυση που μου αναλογεί;
Τι πρέπει να προσέξω για την σωστή υλοποίηση των επιδοτούμενων προγραμμάτων, για να μην αναγκαστώ να επιστρέψω χρήματα;

Προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα αυτά ,κάθε αγροτική επιχείρηση χρειάζεται συνεχής ενημέρωση, μελέτη, σωστό σχεδιασμό και επίβλεψη προκειμένου να πετύχει αύξηση της βιωσιμότητας και μέγιστη απορρόφηση όλων των κοινοτικών επιδοτήσεων.

Η ορθή δήλωση ΟΣΔΕ αποτελεί βασική προϋπόθεση για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Από το 2018 η εταιρεία “AGROADVICE”  ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ-ΜΑΡΟΥΤΑ Ο.Ε. πιστοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να κάνει δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Η εταιρεία “AGROADVICE” εγγυάται την ορθή συμπλήρωση των δηλώσεων και την αποφυγή λαθών που έγιναν τα προηγούμενα έτη ( επικαλύψεις, λάθος τοποθέτηση των αγροτεμαχίων στον χάρτη κ.λ.π), που είχαν σαν αποτέλεσμα μείωση των επιδοτήσεων και επιστροφή χρημάτων.

Η εταιρεία “AGROADVICE”, ιδρύθηκε το 2008 από τους Γεωτεχνικούς, Γεώργιο Κανελλίδη και Νίκη Μαρούτα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών και μελετητικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς του πρωτογενή τομέα από το 1999, με έδρα την Τρίπολη. Από 1/3/2018 λειτουργεί και παράρτημα της εταιρείας στο Άστρος Κυνουρίας, δίπλα στο ΚΕΠ. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες με άριστη κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία. Η καθημερινή παρουσία και η στήριξη των πελατών της είναι εγγύηση για την είσπραξη της μεγαλύτερης δυνατής επιδότησης και της μη επιστροφής χρημάτων, γεγονός που αποδεικνύεται και από το συνεχές αυξανόμενο πελατολόγιό της.

Σήμερα, η “AGROADVICE” ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ-ΜΑΡΟΥΤΑ Ο.Ε συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και αναπτυσσόμενες εταιρίες στον χώρο της. Αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και με γνώμονα την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της, συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την ανάπτυξη της.

AGROADVICE

Σύμβουλοι Ανάπτυξης Υπαίθρου, Κανελλίδης - Μαρούτα ΟΕ.

Τ.Σεχιώτη 37
Τρίπολη Αρκαδίας
ΤΚ 22100

 2710 235077
 2710 221629
 6977 212891
agroadvice@otenet.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.