Άγρια τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Κωνσταντινόπουλο και Γκλέτσο (video)

Άγρια τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Κωνσταντινόπουλο και Γκλέτσο (video)

Μάιος 27, 2014 - 10:41
14 σχόλια

Σε πάνελ γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής βρέθηκαν αντιμέτωποι, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βουλευτής Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ και ο Απόστολος Γκλέτσος νέος δήμαρχος Στυλίδας, όπου με ένταση, ειρωνεία και «καρφιά», πραγματοποίησαν ένα διάλογο όχι και τόσο αρεστό στους υπόλοιπους παρευρισκομένους, καθώς εξαπέλυαν συνεχώς βέλη ο ένας στον άλλο.

Συγκεκριμένα, ο κ Γκλέτσος τόνισε ότι 40 χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καταλάβει τίποτα, πως οι ψηφοφόροι του συνεχώς συρρικνώνονται , ότι ο κόσμος βαρέθηκε πια να ακούει τους υποψήφιους και υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ. Αναρωτήθηκε επίσης, εάν ο κ Κωνσταντινόπουλος έλαβε το μήνυμα των ψηφοφόρων, όπου με την ψήφο τους το «καταδίκασαν», αλλά και για το αν εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ ή την ΕΛΙΑ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τα χαμηλά ποσοστά.

Ο κ Κωνσταντινόπουλος  από την άλλη εμφανώς εκνευρισμένος, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαλόγου, ειρωνευόταν την όλη αντιπαράθεση και τον συνομιλητή του, τονίζοντας μάλιστα πως ο κ Γκλέτσος δεν είναι σωτήρας, δεν έχει δοκιμαστεί στο νέο κόμμα που θέλει να ιδρύσει και δεν μπορεί να κρίνει τα πάντα με «τσαμπουκά», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Ανέφερε επίσης, πως έχει περάσει από 15 κόμματα ο κ Γκλέτσος, θέλοντας να πει ότι δεν έχει καμία πολιτική ταυτότητα, ενώ τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να κρίνεται ο ίδιος και η παράταξη που εκπροσωπεί από έναν Δήμαρχο Στυλίδας, δείχνοντας την κατωτερότητα του συνομιλητή του, βάσει των λεγομένων του.

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, άλλοτε χαμογελώντας υπαινικτικά και άλλοτε σαστίζοντας και νιώθοντας αμηχανία, καθώς και οι παρουσιαστές της εκπομπής,  παρακολουθήσαν την εξέλιξη της συζήτησης.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τον διάλογο Κωνσταντινόπουλου- Γκλέτσου
 

Video: 

youtube://v/nL0XufuYpXk


14 Σχόλια

<p>Χαχαχαχα.....Oddyseus polytropos, κοντοζιγώνει η ώρα που θα στείλεις πάλι πατεράδες και μανάδες να πάρουν σβάρνα ένα - ένα τα σπίτια της Γορτυνίας για ψήφους. Εκεί να δεις συρρίκνωση που θα πέσει. Το κακό είναι ότι δεν έρχεσαι εσύ ο ίδιος να την δεις από κοντά.......****</p>

οδυσσεα δεν προκειται να ξανα δεις βολευτικη εδρα τερμα η ξαπλα στις επομενες εκλογες σε βλεπω απεξω

Οδυσσεα, δεν ξέρεις να μιλήσεις, δεν έχεις επιχειρήματα και πολιτικό λόγο... Ο Γκλέτσος σε στριμωξε και σου απάντησε καταλλήλως στις προσβολες... Τελικά θα την εξασκήσεις την ιατρική ή θα τριγυρνάς από πάνελ σε πάνελ? Αλήθεια, πώς ζεις εσύ? Ποιος σε πληρώνει και πώς πληρώνεις τους φόρους σου? Τι δουλειά κάνεις, εντέλει?

έχει ο καιρός γυρίσματα, δύο όψεις έχουν όλα τα νομίσματα, που λέει και το τραγούδι. Ούτε απ΄έξω δεν θα ξαναδείς τη βουλή οδυσσεάκο (κατά το Σμυρνιωτάκο...)

Μην ανησυχείτε, μπορεί να μην ξαναδεί βο(υ)λευτική έδρα, που μάλλον θα ξαναδεί με τη βλακεία που μας δέρνει σα λαό, αλλά όπως και να χει δε θα χαθεί, κάπου θα τον βολέψει πάλι ο θείος Robert.

ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!!!!!

Όχι πως θεωρούσα ποτέ αξιόλογο άτομο τον Κωνσταντινόπουλο αλλά σε αυτή την εκπομπή δίνει ρέστα βλακείας!! Ποιος τον προκάλεσε; Κανένας! Μήπως να τον εξετάσει ψυχίατρος γιατί πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης; Ή μήπως βλέπει από τώρα την κλωτσιά που θα φάει στις επόμενες εκλογές και κάνει προπόνηση;

Γκλέτσος - Κωνσταντινόπουλος: 1 - 0! Ο Γκλέτσος αποδεικνύει ότι έχει ωριμότητα ενώ ο Κωνσταντινόπουλος έχει ανωριμότητα, και πώς να μην έχει αφού δεν έχει εκλεγεί λόγω πολιτικών ικανοτήτων αλλά λόγω οικογενειακών ικανοτήτων - αλίμονο σε αυτούς που τον έχουν ψηφίσει, να τον χαίρονται...

τα έχασε ο οδυσσέας και έλεγε αρλούμπες... γιατί ειρωνεύεσαι ρε οδυσσέα ένα άνθρωπο που στην λεει πολύ ωραία; εσυ δηλαδή με πτυχίο από ρουμανια εισαι καλύτερος απο έναν πετυχημενο ηθοποιό και δήμαρχο; πραγματικά δεν έχει πάρει το νοημα ο οδυσσέας και το πασοκ

Οδυσσεα ελα αγορι μου στο λαο σου να σου δειξουμε την αγαπη μας

ΠΡΟΣ : Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 27 Μάιος 2014 - 12:32 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΕ Anonymous 12:32 ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ@..Κ@Σ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ..!!

Είδατε τι προσωπικότητες δίνει η Αρκαδία και στη Βουλή !!!!! Και όπως γράφουν κάποιοι φίλοι, είμαστε τόσο μ..... που θα τον ξαναβγάλουμε !!!!! Όσο για εσάς που .... ανησυχείτε για το τί θα κάνει αν δεν εκλεγεί πάλι, πρέπει να ξέρετε ότι έχουν φροντίσει και γι΄ αυτό. Έχουν ψηφίσει νόμο και επιστρέφουν στο Νοσοκομείο με τον βαθμό του Διευθυντή, άσχετα σε τί βαθμό βρίσκονταν !!!!!! Περαστικά μας !!!!! Τ.Τ.

Είδατε τι προσωπικότητες δίνει η Αρκαδία και στη Βουλή !!!!! Και όπως γράφουν κάποιοι φίλοι, είμαστε τόσο μ..... που θα τον ξαναβγάλουμε !!!!! Όσο για εσάς που .... ανησυχείτε για το τί θα κάνει αν δεν εκλεγεί πάλι, πρέπει να ξέρετε ότι έχουν φροντίσει και γι΄ αυτό. Έχουν ψηφίσει νόμο και επιστρέφουν στο Νοσοκομείο με τον βαθμό του Διευθυντή, άσχετα σε τί βαθμό βρίσκονταν !!!!!! Περαστικά μας !!!!! Τ.Τ. Τ.Τ. (χωρίς επαλήθευση) Τετ, 28 Μάιος 2014 - 11:24 και ομως εχει δικιο ο φιλος εδω ! κα ομως δεν υπαρχει 'σωτηρια' απο αυτους ..θα τρεξει ο μπαμπας του Οδυσσεα οπως ολοι ξερουμε στην Αρκαδια και αλλοι θα ψηφισουν απο 'υποχρεωση'....τα ξερουμε ολοι το τι γινεται στην Αρκαδια...αλλα για λιγους την πληρωνουμε ολοι...περαστικα ας μεχρι να σας αρχισουμε στις κλωτσιες κα εσας και τα κομματοσκυλα σας ...το ιδιο ισχυει για Λυκουρεντζο και ολους...