Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στο Στενό με σοβαρό τραυματισμό

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στο Στενό με σοβαρό τραυματισμό

Σεπτέμβριος 09, 2018 - 10:36
27 σχόλια

Συμπλοκή αλλοδαπών (υπήκοων Πακιστάν) με αρκετούς τραυματισμούς, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 08 Σεπτεμβρίου 2018 στο χωριό Στενό που βρίσκεται στο 5ο χλμ. Τρίπολης - Άργους.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άγρια συμπλοκή μεταξύ των Πακιστανών, με πολύ ξύλο και μαχαιρώματα, καθώς και ότι ένας τραυματίας διακομίζεται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ειδήσεις: 

27 Σχόλια

ήθελα να ξερα, αυτοί πήγαν έγλειψαν για να φανούν καλοί στα εκολαπτομενα αφεντικά τους.... πήραν τίποτα για τη πόλη ή μόνο υποσχεσεις για υποψηφιότητες....????

@AL€ΧΙ$ Μπράβο σου που τους ευχαριστείς! Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως: Αν δεν υπήρχαν οι αλλοδαποί το ασφαλιστικό μας σύστημα θα είχε καταρρεύσει νωρίτερα. Ό,τι μεγάλα έργα έγιναν τελευταία, έγιναν κυρίως από χέρια αλλοδαπών. Οι Έλληνες απαξιώνουν τη χειρονακτική εργασία, πεδίο που κυρίως δραστηριοποιούνται οι αλλοδαποί. Η γη θα είχε μείνει σε μεγαλύτερο βαθμό ακαλλιέργητη. Πολλοί γέροντες θα είχαν καταλήξει νωρίτερα, αν δεν υπήρχαν οι αλλοδαπές που τους φροντίζουν. Τα Σχολεία μας θα είχαν σε μεγαλύτερο βαθμό μαραζώσει, αν δεν υπήρχαν οι αλλοδαποί με τις οικογένειές τους. ...

Και στο Ζευγολατιό το βράδυ στη γιορτή κρασιού ξύλο δεν έπεσε; Αλλά δεν μίλησε κανείς!!

Χμ χμ

Να ευχαριστεις αυτους που ηρθαν με τις οικογενειες τους για να μεινουν ,δηλαδη ενα 20 τοις εκατο.

Δημήτρη με τις θέσεις σου αποδομείς το κύριο αφήγημα της ακροδεξιάς, εντός και εκτός χώρας, υπονομεύεις ένα χρήσιμο εργαλείο της κομματικής προπαγάνδας του Κούλη και χαλάς την πιάτσα της εργοδοσίας (η οικοδομή έχει τελειώσει αλλά οι φράουλες τους χρειάζονται ακόμα τους "λαθρο"μετανάστες, τουλάχιστον μέχρι να υποχρεωθούν οι έλληνες να γυρίσουν στις αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες).

@Anonymus Κυρ, 09/09/2018 16:39 Αγαπητέ/ή, τα αφηγήματα τα αποδόμησαν προ πολλού τα κύματα των Ελλήνων νόμιμων και παράτυπων μεταναστών που αναγκάστηκαν να φύγουν για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

11:37 O tempora o more...Όπως λέμε "Ω, μωρέ!"...Φσσσσστ! Πόϊνγκ!!!

Παρά την έμπρακτη αποδόμηση του φόβου του ξένου, είναι πολλοί οι έλληνες που τσιμπάνε στην ακροδεξιά προπαγάνδα Δημήτρη, ακόμα και άτομα που έχουν νιώσει τη γλύκα του να είσαι μετανάστης.

@Δημήτρης. Μας δουλεύεις; Ξέρεις τι κοστίζουν στο σύστημα υγείας αυτοί; Στην Παιδεία; Στο μελλοντικό ασφαλιστικό σύστημα που θα δώσει τις συντάξεις τους; Ήδη οι αλλοδαποί υπερήλικες παίρνουν ελληνική σύνταξη με 1 ημερομίσθιο στην χώρα τους. Την παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος με την διεθνή μεταφορά χρημάτων μάλλον δεν την έχεις ακούσει... Έριξαν τα μεροκάματα των Ελλήνων εργατών. Παρεπιπτόντως, δείξε μας ένα Έλληνα λαθρομετανάστη στο εξωτερικό. Όλοι νόμιμα και με χαρτιά ανέκαθεν όπως έκαναν πάντα οι παππούδες μας στην Αμερική. Ας εξετάσουμε και τα θέματα εθνικής ασφαλείας που δημιουργούνται...

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ. Η ΛΑΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Ή ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ.

Οι ξένοι κυρίως οι παράνομοι προσφέρουν μόνο αυτοπεποίθηση στην ελληνική πλέμπα, πως και καλά υπάρχουν και όντα κατώτερά της Η πλέμπα εννοείται ότι απαντά και στα δύο άκρα.

20:08 Δυστυχώς όχι, αγαπητέ/ή, δεν έχουμε ακούσει για τον «δαίμων». Εσύ, έχεις ακούσει κάτι για τον «δαίμων»; Να μας πεις για να μαθαίνουμε και κάτι, εμείς οι αδαείς

Επενδυτές είναι ρε παιδιά οι άνθρωποι συμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ που τσακώνονται για επενδυτικά θέματα...έρμη πατρίδα πως σε κατάντησαν..

@ΑΛ€ΧΙ$ Από τα σχόλιά σου μένω μόνο στο "Όλοι νόμιμα και με χαρτιά ανέκαθεν όπως έκαναν πάντα οι παππούδες μας στην Αμερική". Για πες μας εσύ που ξέρεις τα νόμιμα και τα σωστά, γιατί έφταναν αδέλφια(!!!) από τα χωριά της Αρκαδίας να κάνουν εικονικούς γάμους μεταξύ τους (ναι τα αδέλφια!!!) στην Κούβα προκειμένου να μπουν μετά ως ζευγάρι στις ΗΠΑ και στη συνέχεια χώριζαν; Αυτό το γνωρίζεις; Αυτοί ήταν νόμιμοι και με σωστά χαρτιά; Και δεν ήταν λίγοι, ε! Ήταν ολόκληρη φάμπρικα! Και τέλος, γιατί να σε δουλέψω; Σε ξέρω από χθες;

Δημήτρη, σίγουρα είσαι φρέσκος στην "πιάτσα" των σχολιαστών του αρκαντιαπορταλ. Δεν έχει σημασία αν ξέρεις από χτες αυτόν στον οποίο απαντάς, ούτε αυτός σε ξέρει αλλά δεν έχει κανένα ενδοιασμό να σε βρίσει αν χρειάζεται να στηρίξει το ρόλο του.

@Anonymus Δευ, 10/09/2018 - 08:18 Ναι έχετε δίκιο! Η αλήθεια είναι πως όποιος σκούζει, βρίζει, ειρωνεύεται, απειλεί, βασίζεται στο θυμικό και όχι στα επιχειρήματα κ.λπ. αυτόματα έχει δίκιο έναντι των δίκαιων ή άδικων επιχειρημάτων όλων των άλλων...

@ Δημήτρης, Δευτ 10/09/-00:55 Και οι εικονικοί αυτοί γάμοι (εξ'ανάγκης) επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί πειθάρχησαν στους νόμους και τις διαδικασίες της χώρας υποδοχής για την είσοδό τους σε αυτή και δεν μπήκαν λάθρα...

@08:18 Δεν έβρισα τον Δημήτρη που αμέσως θα μας πεις ότι έτσι δείχνουμε ότι δεν έχουμε επιχειρήματα. Μάλλον δείχνει την δική σου ένδεια επιχειρημάτων το να μου ρίχνεις λάσπη. Πάρε ένα επιχείρημα ακόμα: Τον παππού μου οι αμερικανοί τον έστειλαν πίσω γιατί ήταν 1 χρόνος μικρότερος από το όριο. Τι έχεις να πεις εσύ με το μπάχαλο που επικρατεί στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα; Τίποτα. Τα είπε όλα ο Αυστριακός υπουργός εξωτερικών το καλοκαίρι του 2015 στις κάμερες των ΜΜΕ: ''Με πληροφόρησαν οι ΥΠ της χώρας μου ότι είναι σχέδιο της CIA η ισλαμοποίηση της Ευρώπης'' ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Δεν ξέρω τι επιχείρημα προσπαθείς να στηρίξεις επικαλούμενος τον παππού σου, μάλλον ότι οι μετανάστες τότε ήταν νόμιμοι και σήμερα παράνομοι. Για το μπάχαλο που επικρατεί στην Ευρώπη έχω να αναφέρω (πέρα από τα συνηθισμένα για τον πόλεμο σε Συρία, Παλαιστίνη, Ιράκ) τη λίμνη Βικτώρια, τα πετρέλαια και τις φυτείες καφέ και φοινίκων στην Αφρική που με πείθουν ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, τα χειρότερα έρχονται.

Περνούσα τις προάλλες έξω από την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων (ελπίζω να μην κάνω λάθος στο όνομα), απέναντί από τις Εργατικές Κατοικίες και στο μαντρότοιχο και περίβολό της είχε αράξει ένα τσούρμο πενήντα μελαμψών ανδρών/λάθρο. Απολάμβαναν την δροσιά των δένδρων και περιεργάζονταν με έντονο βλέμμα τους περαστικούς. Να είμαστε καλά να δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους φόρους μας και την εισφορά αλληλεγγύης για να περνάνε καλά και ξέγνοιαστα οι άνθρωποι με τα επιδόματα και όλες τις δωρεάν παροχές, ώστε να γεννοβολούν αβέρτα. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΣΣΥΝΕΧΕΙΑ Θα ανταποδώσουν βέβαια οι άνθρωποι όταν θα έρθει η ώρα, αφού σύντομα θα γίνει η ελληνοποίησή τους και θα τους δοθεί δικαίωμα ψήφου. Τι νομίζετε, έτσι μας τους φόρτωσαν και κάνουν τεμενάδες για χάρη τους. Σου λένε: μόνο αυτοί θα μας σώσουν, με τους δικούς μας δεν έχουμε μέλλον, θα μας μαυρίσουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.