Άγρια κόντρα έφεραν τα ζιζάνια της Κανδήλας ανάμεσα σε Τζιούμη και Παπαδημητρίου (vid)

Άγρια κόντρα έφεραν τα ζιζάνια της Κανδήλας ανάμεσα σε Τζιούμη και Παπαδημητρίου (vid)

Ιούνιος 11, 2018 - 22:03
13 σχόλια

Τα ζιζάνια και τα άγρια χορτάρια που πνίγουν τον επισκέψιμο χώρο στο σπήλαιο Σίτζη στην Κανδήλα έγιναν η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου συνεδρίασε το ΔΣ Τρίπολης και η διαδικασία των ερωτήσεων αποδείχτηκε ιδιαιτέρως απαιτητική για τη δημοτική αρχή, καθώς συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει ένα «βουνό» πια για τον Δήμο μας –ΚΕΔΗΤ, απορρίμματα, ΔΕΥΑΤ, αδέσποτα… Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι απαντήσεις του δημάρχου Δημήτρη Παυλή δεν κάλυψαν στο ελάχιστο τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους, ενώ υπήρξαν έντονοι διαξιφισμοί ανάμεσα στον δήμαρχο και στους επικεφαλής, αλλά και ανάμεσα στον κ. Κώστα Τζιούμη, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», και στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Σωτήρη Παπαδημητρίου.

Ο κ. Τζιούμης, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην πλήρη εγκατάλειψη των χωριών μας, και είπε ότι η δημοτική αρχή απαξιεί να κάνει κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα χωριά.

«Πριν από δύο ημέρες, επισκέφθηκα την Κανδήλα, τις πηγές του Σίτζη. Εκεί είναι ένα σπήλαιο που κατά καιρούς επισκέπτονται σπηλαιολόγοι και δύτες.»

Καλώ όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τους δημοσιογράφους να επισκεφθούν τον χώρο.

«Υπάρχει εκεί μια λίμνη, κλεισμένη από τα χορτάρια. Ο Δήμος Λεβιδίου είχε φτιάξει έναν πολύ ωραίο χώρο, σήμερα είναι πλήρως εγκαταλειμμένος, σπασμένα παγκάκια, όλα κατεστραμμένα. Είναι ένα πολύ ωραίο σημείο. Είναι τραγική η εικόνα αυτή για τον Δήμο μας», ολοκλήρωσε ο κ. Τζιούμης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Τρίπολης απάντησε ότι η μελέτη υπάρχει και είναι έτοιμη και ότι τα 17.000-18.000 ευρώ που χρειάζονται και που θα κοστίσει το έργο, θα έρθουν από τη ΣΑΤΑ.

«Έχουμε πάει, το έχουμε δει και εμείς 150 φορές. Να το πείτε σε αυτούς που σας το είπανε, ότι θα τρέξει η δημοπρασία όταν έρθουν τα χρήματα», απάντησε φανερά εκνευρισμένος.

Ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου παρενέβη για να πει ότι πριν από την Πρωτομαγιά συνεργεία του Δήμου πήγαν και έκοψαν τα χορτάρια στον επισκέψιμο χώρο, αλλά εκείνα… ξαναφύτρωσαν. Από εκείνη τη στιγμή, ο... χρόνος που χρειάζεται για να ξαναφυτρώσουν τα κομμένα χορτάρια έγινε το κύριο θέμα συζήτησης, καθώς ο κ. Τζιούμης επέμεινε ότι ο Δήμος ποτέ δεν έχει καθαρίσει τον συγκεκριμένο χώρο. Ο δήμαρχος εξανέστη, και είπε ότι δεν θα απολογηθεί η δημοτική αρχή, διακόπτοντας τον κ. Παπαδημητρίου, και ότι η Υπηρεσία έκοψε τα χορτάρια και εκείνα ξαναφύτρωσαν σε 50 μέρες μέσα.

Κύριε Τζιούμη, τι νομίζετε, ότι θα πηγαίνουμε κάθε μήνα να κόβουμε τα χορτάρια;

Ο κ. Τζιούμης φώναξε «έλεος!», «όταν θα πάει κόσμος να πας εσύ εκεί και να φας και ξύλο!», είπε απευθυνόμενος στον κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος δεν άντεξε τον χαρακτηρισμό «ψεύτη!» που του απηύθυνε ο κ. Τζιούμης.

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο πρόεδρος του ΔΣ Αν. Κακλαμάνος απηύθυνε την ερώτηση σε όλους αν είναι ο ίδιος χρήσιμος εκεί, καθώς για ακόμα μία φορά η ένταση επικράτησε στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Άγρια κόντρα για τα ζιζάνια στο ΔΣ Τρίπολης


13 Σχόλια

Τζουμη κοιτα και λιγο την Τριπολη που εχει γινει ρημαδιο.Καταστρεψατε την πολη μας και σας ενδιαφερουν μονο τα χωρια.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Γιατί ρε άνθρωπε μια και δύο φορές έχει μιλήσει ο Τζιούμης για την Τρίπολη; Ή τα λες για να πεις κάτι ;

Σώπα Κώστα θα κάνουν συμβούλιο εκ περιφοράς στο σιντζι και θα το καθαρίσουν.εξαλλου θα προσλάβουν χειριστή γκρέιντερ το χειμώνα και θα το καθαρίσει

Ελα ρε Κωστακη που θυμηθηκες εσυ ματα απο τεσσερα χρονια να τα βαλεις με τους δικου σου ανθρωπους.

Κωστα τζαμπα μαγκας εισαι τελικα.Τωρα που πλησιαζουν οι εκλογες θελεις να απογαλακτιστεις απο αυτους που με χαμογελα και αγκαλιες στηριξες? Καλο ειναι να μην μιλας και απλα να μασας.

Πες μας το εργο που ειχες κανει οταν ησουν προεδρος Δημοτικου Συμβουλιου επι δημαρχιας Κοτσιανη?Απλα περασες χωρις να σε θυμαται κανενας.

Νούμερα ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση από την αρχή στον Πυλή είναι ο Τζιούμης. Δείρε τις παρεμβάσεις του στο ΔΣ από το 2014 για να καταλάβετε στραβάδια.

Ο Μονος που εχει τα σκουπιδια για να πανε στον Αγιο Βλαση απο την αντιπολιτευση ειναι ο Τζιουμης νουμερο

Ο μονος που θελει να δειξει οτι κανει αντιπολιτευση στον Παυλη ειναι ο Τζιουμης για να βγαλει απο πανω του την στηριξει των εκλογων ρε νουμερο.Στην ουσια ειναι γυμνος ο Βασιλιας.

Ο Κ Τζιουμης δεν ηταν μαζι με την Κυρια της ΚΕΔΗΤ επι Κοτσιανη?Ο Τζιουμης προεδρος ΔΣ και η κυρια αντιδημαρχος?Τα ειχαν κανει και δυο τους ροιδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.