Άγρια δολοφονία με θύμα 92χρονη

Άγρια δολοφονία με θύμα 92χρονη

Νοέμβριος 29, 2015 - 17:43
0 σχόλια

Μια στυγερή δολοφονία αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Άργος. Συγγενείς μιας 92χρονης γυναίκας, ανήσυχοι επειδή είχαν χάσει τα ίχνη της, παραβίασαν την εξώπορτα της οικίας της, μπήκαν στη μονοκατοικία και αντίκρισαν την άτυχη ιδιοκτήτρια νεκρή, δεμένη και φιμωμένη στον καναπέ τους σπιτιού της.

Όπως διαπιστώθηκε, στο σπίτι υπήρχαν ίχνη έρευνας, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου. «Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας. Οι κάτοικοι της περιοχής δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας πήγαν στην μονοκατοικία, επειδή ανησύχησαν. Όπως είπαν στους αστυνομικούς, τηλεφωνούσαν από το πρωί χωρίς να παίρνουν απάντηση και πήραν την απόφαση να πάνε στο σπίτι.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος της γυναίκας ήταν ασφυκτικός.

Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να ήταν γνωστοί της 92χρονης, να την σκότωσαν και να σκηνοθέτησαν μια υποτιθέμενη ληστεία, ανακατεύοντας τα πράγματα στα συρτάρια.

(Από το newsit.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.