Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, το περιβάλλον και τα λαϊκά συμφέροντα (vid)

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, το περιβάλλον και τα λαϊκά συμφέροντα (vid)

Σεπτέμβριος 10, 2019 - 11:11
5 σχόλια

Ενόψει της έναρξης της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»  πραγματοποίησε συνάντηση – συζήτηση με τα μέλη της τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Λίγο πριν την συνάντηση ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Θανάσης Πετράκος μίλησε για το πρώτο περιφερειακό συμβούλιο που έγινε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, αλλά και για την παρακράτηση των θεσμοθετημένων πόρων στις Περιφέρειες.

Όπως ανέφερε ο κ. Πετράκος στόχος είναι να συζητηθούν τα προβλήματα της Αρκαδίας, έτσι ώστε να τεθούν προτεραιότητες από πλευράς της παράταξης, προκειμένου να τεθούν όλα στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου.

Το μέτωπο μας θα είναι για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, του περιβάλλοντος, των λαϊκών συμφερόντων και σε αυτή την λογική θα είμαστε αντίθετοι σε όποιες νεοφιλελεύθερες λογικές

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία


5 Σχόλια

Τέσσερις συνταξιούχοι και οι τέσσερις του δημοσίου, όλο το μέλλον μπροστά τους, τυχερή η Περιφέρεια Πελ/σου.

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και οι επαγγελματίες σε αυτή την ηλικία είναι στη δουλειά τους.

@Κώστας 16:41 Εκ των οποίων ο ένας τετράπαχος από την κακοπέραση και τη στεναχώρια. Κοντεύει να σκάσει από τη στεναχώρια ο άνθρωπος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.