Αγωνιστικές διαθέσεις από τους αγρότες της περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Αγωνιστικές διαθέσεις από τους αγρότες της περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Νοέμβριος 12, 2017 - 14:37
0 σχόλια

Παμπελοποννησιακή σύσκεψη πραγματοποίησαν οι αγρότες της Πελοποννήσου, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της σύσκεψης ο κ. Χρήστος Θεοδωρακόπουλος πρόεδρος ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου και  ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων  Λάρισας Ρίζος Μαρούδας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην οποία ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αγροτικός κόσμος.

Στόχος των συσκέψεων είναι η συσπείρωση των αγροτικών συλλόγων έτσι ώστε να γίνουν οργανωμένες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ανέφερε ότι μεταξύ άλλων θα γίνει και ένας απολογισμός για τον ένα χρόνο από την ίδρυση της ομοσπονδίας  την Περιφέρεια. Επίσης έκανε λόγο για προβλήματα εξαιτίας της ακαρπία, τα προβλήματα που βιώνουν και έχουν να κάνουν με τις αποζημιώσεις και ζήτησε άμεση καταγραφή των ζημιών και αποζημίωση 100%.

Ο κ. Μαρούδας μίλησε για την μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Λάρισα, αναφέροντας ότι εκεί θα κριθούν όλα για τις νέες κινητοποιήσεις.

Ο αγρότης ανέφερε έχει ξεκληριστεί και η φορολογία και τα ασφαλιστικά τον πηγαίνουν ακόμα πιο κάτω.

Υπάρχουν αγωνιστικές διαθέσεις για να αντιπαλέψουμε τα μέτρα που μας εξουθενώνουν

Τέλος είπε ότι πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ καθώς τα χρήματα δεν επαρκούν για να αποζημιωθούν όλοι οι αγρότες που έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγωνιστικές διαθέσεις από τους αγρότες της περιφέρειας Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.