Αγωνία για Τσίπρα και Μητσοτάκη: Μπάνιο ή κάλπη θα προτιμήσουν οι νέοι στις 7 Ιουλίου;

Αγωνία για Τσίπρα και Μητσοτάκη: Μπάνιο ή κάλπη θα προτιμήσουν οι νέοι στις 7 Ιουλίου;

Ιούνιος 29, 2019 - 17:35
0 σχόλια

Την αγωνία τους δεν την κρύβουν οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι της κάλπης της 7ης Ιουλίου: Μπάνιο ή εκλογές θα προτιμήσουν οι ψηφοφόροι; Και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί στις συνεντεύξεις τους τονίζουν την ανάγκη ιδίως για τους νέους ανθρώπους να προσέλθουν στην κάλπη και να κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα... μετά τις 19:00.

«Εμείς λέμε σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι στις 7 Ιούλη αυτό το οποίο διακυβεύεται είναι η πορεία της χώρας και της ζωής τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με αυτό το κριτήριο πρέπει να προσέλθει στις κάλπες» δήλωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στο Star και στη Μάρα Ζαχαρέα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την άλλη πλευρά, μάλλον εύχεται βρχές για την ημέρα των εκλογών αφού είπε ότι ως και τον καιρό παρακολουθεί αγωνιώντας μήπως την ημέρα των εκλογών έχει καύσωνα! «Πρώτα ψήφο λέω στην νεολαία και μετά για μπάνιο. Ή εν πάση περιπτώσει εάν θέλετε να πάτε για μπάνιο πρώτα οι κάλπες μέχρι τις 7 είναι ανοιχτές. Αλλά ειδικά η νεολαία, πρέπει να έρθει να ψηφίσει να πάρει τις τύχες της στα χέρια της» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στην Ελευσίνα. 

Πάντως, η νεολαία σε ποσοστό 40% αδιαφόρησε για τις ευρωεκλογές.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.