Αγωνία για Νίκο Λυμπερόπουλο στον Παναρκαδικό

Αγωνία για Νίκο Λυμπερόπουλο στον Παναρκαδικό

Αύγουστος 17, 2019 - 21:34
0 σχόλια

Πρώτο φιλικό με την ατυχία να χτυπά την πόρτα του Παναρκαδικού με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να αποχωρεί τραυματίας με πρόβλημα στην κλείδα του ώμου του και να διακομίζεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ο αρχηγός των πράσινων στο φιλικό παιχνίδι με την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο σε φάση του πρώτου ημιχρόνου πιάνοντας τον ώμο του με το πρόβλημα να φαίνεται ως μια πρώτη εκτίμηση πως είναι στην κλείδα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιο είναι τελικά το μέγεθος του τραυματισμού του με την αγωνία των ανθρώπων του Παναρκαδικού να είναι μεγάλη.

Το τριφύλλι την περασμένη σεζόν έχασε σε φιλικό αγώνα τον Χρήστο Νάνο για όλη την σεζόν ενώ και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος στον πρώτο επίσημο αγώνα της περσινής χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ Τρίπολης είχε μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα με  κάταγμα στην κλείδα του ώμου του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.