Aγώνες σκοποβολής 2015 στο εξωκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στην Τρίπολη (photos+video)

Aγώνες σκοποβολής 2015 στο εξωκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στην Τρίπολη (photos+video)

Μάρτιος 01, 2015 - 15:01
0 σχόλια

Στο εξωκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας την Κυριακή 1 Μαρτίου  παρουσία όλων της κυνηγών της Τρίπολης και όχι μόνο. Οι κυνηγοί όπως κάθε χρόνο τίμησαν τους προστάτες τους Αγ. Θεοδώρους στον ιστορικό λόφο που αποκαλείται και «το μπαλκόνι» της Τρίπολης.

Παράλληλα διοργανώθηκαν οι ετήσιοι σκοπευτικοί και κυνηγητικοί αγώνες μία παράδοση των κυνηγών την οποία και ακολουθούν πολλά χρόνια καθώς ο Κολοκοτρώνης και τα παλικάρια του πραγματοποιούσαν σκοπευτικούς αγώνες για να εξασκούνται στο σημάδι και να είναι ετοιμοπόλεμοι. Την ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων έχει ο Κυνηγετικός και Σκοπευτικός Σύλλογος Τρίπολης.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης ανέφερε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης τηρεί τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σκοπευτικός Σύλλογος Τρίπολης και ο Κυνηγετικός απένειμαν στον κ. Ρουμελιώτη τιμητική πλακέτα καθώς στους αγώνες του 2014 πέτυχε 25 στις 25 βολές κάνοντας ρεκόρ σκοποβολής.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι κυνηγοί της Τρίπολης γιορτάζουν στον Άγι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.