Αγώνας ορεινής ποδηλασίας ENDURO στο Βαλτεσινίκο

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας ENDURO στο Βαλτεσινίκο

Οκτώβριος 15, 2018 - 20:22
0 σχόλια

Στα  μονοπάτια των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (δήμος Γορτυνίας), το πρωί της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018  θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου αγώνων ορεινής ποδηλασίας “Enduro Greek Series 2018” υπό το σύνθημα   «ANAτρέχω στην Αρκαδία».  

Τον αγώνα διοργανώνει η εταιρία θεματικού τουρισμού «ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ» ΙΚΕ σε συνεργασία με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ - EEOΠ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Πολιτιστικού Κέντρου Βαλτεσινίκου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ταυτόχρονα με τις απονομές του πέμπτου και τελικού αγώνα, θα βραβευθούν και οι νικητές της γενικής κατάταξης του κυπέλλου, το οποίο ξεκίνησε στις 15/4/2018 με τον αγώνα της Αγιάσου στη Λέσβο. 

Αναλυτικά στοιχεία, σχετικά με τον παραπάνω αγώνα μπορεί να δει κανείς στους ιστοτόπους enduroseries.gr (fb: @enduro greek series)  που υποστηρίζουν επικοινωνιακά την διοργάνωση αυτή.

Οκτώβριος 2018

Εκ μέρους των διοργανωτών

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.