Αγώνας δρόμου σιρκουι από την ΑΕΚ Τρίπολης ποδηλασία

Αγώνας δρόμου σιρκουι από την ΑΕΚ Τρίπολης ποδηλασία

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 12:59
0 σχόλια

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10.00πμ στην επισκοπή Τεγέας η ΑΕΚ Τρίπολης ποδηλασία διοργανώνει αγώνα δρόμου σιρκουι μικρών κατηγοριών.

Προκήρυξη:

Η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ προκηρύσσει στις 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015τον προγραμματισμένο αγώνα δρόμου σιρκουί 2,150 μέτρων σε κλειστή διαδρομή από τροχοφόρα.

Στις εξής κατηγορίες: Παίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων - Παμπαίδων – Μίνι Μεγάλα και Μίνι
Μικρά, αγόρια και κορίτσια.

Διαδρομή: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΕΓΕΑΣ ΣΤΟ 8ο χιλ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΡΟΥΣ

Γραμματεία - Τεχνικό συνέδριο: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 09:30 στο χώρο εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.

Για τη καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα, οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούνται να ενημερώσουν κατά το Τεχνικό Συνέδριο για τη μη προσέλευση δηλωθέντων αθλητών τους.

Ενδεικτικό ωράριο εκκινήσεων:
10:00-10:30 ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 1 ΣΤΡΟΦΗ
10:40-11:10 ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 1 ΣΤΡΟΦΗ
11:20-12:30 ΣΙΡΚΟΥΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 16ΣΤΡΟΦΕΣ
12:40-13:35 ΣΙΡΚΟΥΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 14ΣΤΡΟΦΕΣ
13:4014:40 ΣΙΡΚΟΥΙ ΠΑΙΔΩΝ 20ΣΤΡΟΦΕΣ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΡΚΟΥΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΙ Ο
ΑΓΩΝΑΣ 4 CROSS ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ: 15,00

Οι νικητές υποχρεωτικά θα προσέλθουν στις απονομές με την επίσημη εμφάνιση του σωματείου.
Οι ώρες εκκίνησης των κατηγοριών μπορεί να χρειαστεί να αλλαχθούν (ανάλογα με τον τερματισμό των προηγούμενων κατηγοριών).

Όροι συμμετοχής:
Στους αγώνες κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων συμμετοχή των αθλητών είναι με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν ευθύνονται σε περίπτωση φθοράς η απώλεια αγωνιστικού υλικού ενδυμάτων κ.τ.λ. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Παρασκευή 05/09/2014 και ώρα 14:00 στο φαξ 2710222584 ή στο farfaras@otenet.gr συμμετοχές χωρίς την φόρμα συμμετοχής που επισυνάπτεται δεν θα γίνουν δεκτές ούτε στο σημείο εκκίνησης του αγώνα.

Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα - Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου αγώνες σιρκουί.

Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό της ομάδος μας.

Επισήμανση: Οι ποδηλάτες που πιάνονται και χάνουν στροφή από τους προπορευόμενους ποδηλάτες, καθ’ υπόδειξη του Έφορου Αφίξεων θα βγαίνουνε από τον αγώνα και θα παίρνουνε κατάταξη ανάλογα με τη θέση την ώρα που περνάνε τη γραμμή τερματισμού.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα. Η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Οχήματα Ομάδων: Εντός του αγώνα απαγορεύεται η ύπαρξη αυτοκινήτων και μηχανών των ομάδων.

Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :
Ο 1 νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 2 νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 3 νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 4, ο 5 και ο 6 δίπλωμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα Μίνι Μικρά & Μεγάλα θα βραβευτούν ξεχωριστά τα αγόρια και τα κορίτσια Ανάπτυγμα ποδηλάτων: Σε όλες τις κατηγορίες, οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούν ως μέγιστο, το ανώτατο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους όπως αυτό ορίζεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. (2.2.023). Ο έλεγχος των ποδηλάτων θα ξεκινήσει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση της κάθε κατηγορίας και μετά από αυτόν οι αθλητές θα παραμένουν στο χώρο της εκκίνησης.

Παίδων Κορασίδων 7,01 μέτρα
Παμπαίδων Πανκορασίδων 6,10 >>
Μίνι Μεγάλα & Μίνι Μικρά 5,69 >>
Πληροφοριες: Στα τηλ: 2710227744 & 6974335245
Υπεύθυνος οργάνωσης: Φαρφαράς Αντώνιος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.