Άγνωστος παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζή στις Ρίζες

Άγνωστος παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζή στις Ρίζες

Δεκέμβριος 30, 2016 - 21:25
16 σχόλια

Ένα θανατηφόρο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου στο χωριό Ρίζες Τεγέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή γυναίκα και την εγκατέλειψε.

Ο οδηγός άφησε αβοήθητη την γυναίκα και έφυγε, ενώ η ίδια κατέληξε στα τραύματά της.

Οι κάτοικοι του χωριού άκουσαν τον θόρυβο και έσπευσαν να βοηθήσουν.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Χθες (30.12.2016) το απόγευμα, στο 11,6 χιλιόμετρο Επαρχιακής οδού Τρίπολης- Άστρους, άγνωστο όχημα, παρέσυρε 64χρονη ημεδαπή και στη συνέχεια εγκατέλειψε το τόπο του ατυχήματος. Η 64χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σταδίου .

 

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

I am truly sorry for the loss of this poor lady. We went to school together in our early childhood years in Rizes. AIWNIA AYTHS H MNHMH!

Κρίμα για την γυναίκα. Αδίστακτος δολοφόνος αυτός που εγκατέλειψε. Αν δεν την είχε εγκαταλείψει και καλούσε πρώτες βοήθειες ίσως και να μην πέθαινε. Δυστυχώς στον δρόμο αυτό αν και είναι εντός κατοικημένης περιοχής(στη μέση του χωριού περνάει), πολύ αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Και νομίζω την νύχτα δεν έχει καλό φωτισμό. Και ελάχιστο χώρο -σχεδόν ανύπαρκτο- στις άκρες του για τους πεζούς.

αυτος που σκοτωσε τη γυναικα μπορει να μη φταει μονο αυτος γιατι εκει δεν εχει και καλο φωτισμο ουτε πεζοδρομιο οι ανθρωποπι περπατάνε μεσα στο δρομο.ακομα μπορει και η γυναικα να ειχε ντυθεί σκουρόχρωμα και να μην την ειδε μεσα στη νυχτα.δεν λεω ότι δε φταιει ο οδηγος ομως

Anonymous 02/01/2017 - 16:23 Δεν υπάρχει ρε λεβέντη «μπορεί μα μη φταίει μόνο αυτός». ΠΑΝΤΑ ο πεζός έχει προτεραιότητα, διαφορετικά είσαι δολοφονικά επικίνδυνος αν κυκλοφορείς έξω με αυτοκίνητο. Τι βλακείες τσαμπουνάς; Και τι έγινε αν είχε ο δρόμος ελλιπή φωτισμό ή δεν είχε πεζοδρόμιο ή η γυναίκα ήταν ντυμένη με σκουρόχρωμα ρούχα; Ένας λόγος παραπάνω, που θα έπρεπε ο οδηγός να ήταν περισσότερο προσεκτικός. Επειδή δηλαδή ένας δρόμος δεν έχει φωτισμό ή πεζοδρόμια κλπ. εσύ προχωράς με το αυτοκίνητο κι όποιον πάρει ο χάρος; Τρέξε γρήγορα να καταθέσεις πινακίδες, μεγάλε, είσαι δημόσιος κίνδυνος!

Όπως λέει και ο προηγούμενος, μπορεί να μη φταίει ο οδηγός. Για να πω την αλήθεια, σίγουρα δεν φταίει αυτός. Η γυναίκα φταίει που γεννήθηκε. Και δεν της έφτανε που γεννήθηκε, ήθελε να περπατάει κιόλας εκεί που είχε κάθε δικαίωμα να οδηγεί ο άνθρωπος. Τέλος πάντων, έγινε ό,τι έγινε, χάθηκε ένας άνθρωπος από λάθος ενός οδηγού που εγκλημάτησε εγκαταλείποντας το θύμα. Χειρότερο είναι αυτό που έγραψε ο 16:23. ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Νομίζω ότι όλοι οι απο πάνω χάνετε το δάσος. Δεν έχει καμία σημασία το τροχαίο. Σκεφτείτε! Κάποιος τραυματίζει την μάνα σας, κατεβαίνει την κοιτάει και την αφήνει να πεθάνει αβοήθητη! Ούτε σε σκυλί ρε παιδιά. Απτό σοκ παμε και φουντάρουμε δεν κοιτάμε να κρύψουμε τα ίχνη μας !

Το ατύχημα/δυστύχημα μπορεί να συμβεί, στον καθένα μας. Σαν θύτη ή θύμα. Το να το προκαλέσεις όμως και να εγκαταλείψεις το θύμα είναι απαράδεκτο. Είναι κακός ο δρόμος, οκ είναι κακός. Δεν έχει φωτισμό, οκ δεν έχει φωτισμό. Την χτύπησες και την αφήνεις τραυματισμένη στην άσφαλτο; Ε ΟΧΙ, αυτό είναι ασυγχώρητο. Δεν υπάρχει σοκ, δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά μόνο έλλειμμα χαρακτήρα. Καμία δικαιολογία. ΚΑΜΙΑ. Να φτιάξουν τον δρόμο, να βάλουν φώτα και να τιμωρηθούν και όλοι όσοι δείχνουν απανθρωπιά και εγκαταλείπουν τραυματία...

λογικά απο το σοκ που είχε υποστεί παρατησε το θύμα .Γιατί άμα ήθελε να κρυφτει δε θα πήγαινε το μεσημερι της πρωτοχρονιάς στην αστυνομία να παραδοθει.

Ο πιο ακατανόητος και αδικαιολόγητος τρόπος να πεθαίνει κανείς είναι από τροχαίο. Το λένε ατύχημα ή δυστύχημα αλλά είναι δολοφονία. Όσοι προκαλούν τροχαίο είναι εγκληματίες και φέρουν την ευθύνη 100 τοις 100. Πόσες φορές έχει τύχει να με προσπερνάνε όταν κόβω ταχύτητα μπαίνοντας σε κατοικημένη περιοχή. Οι δρόμοι μας είναι γεμάτοι σκοτωμένα ζώα, οικόσιτα ή μη. Το τροχαίο έγινε Παρασκευή και ο δράστης συνελήφθη Κυριακή. Ακόμα κι αν παραδόθηκε, άφησε να περάσει το αυτόφωρο.

@06:49 - Από το σοκ δεν παρατάς το θύμα στον δρόμο. Ανεβάζεις παλμούς, ιδρώνεις, αλλά το θύμα έχεις την ικανότητα να το φροντίσεις. Αντί για αυτό φρόντισε την πάρτι του, από το σοκ...Αν ήταν η μητέρα σου και ψυχορραγούσε στον δρόμο και την εγκατέλειπαν θα είχες άλλη γνώμη. Στην αστυνομία πήγε να παραδοθεί γιατί θα τον έβρισκαν και θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη η θέση του. Άφησε να περάσει το αυτόφωρο και μετά παρουσιάστηκε. Είναι πραγματικά εξωπραγματικό ότι προσπαθείτε κάποιοι να βρείτε ελαφρυντικά σε εγκατάλειψη χτυπημένου πεζού. Ούτε σοκ υπάρχει, ούτε τίποτα που να το δικαιολογεί. Τίποτα.

Δεν παραδόθηκε. Τον τσιμπισανε μετά από 2 μέρες ψάξιμο.

@Παύλος Στα λόγια καλοί είσαστε όλοι. Αν σας τύχει, ήθελα νά' ξερα τί θα κάνατε...Όταν είσαι έξω από το χορό, ξέρεις πολλά τραγούδια...Μην λες μεγάλα λόγια, γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρος πώς θα αντιδράσεις...Μην σου τύχει, mr Παπατρέχα...

@12:30 συμφωνώ μαζί σου φίλε όλοι έτσι λένε ότι Είναι αδικιολογητος που την παράτησε.Όμως αν τους τύχαινε αυτό θα είχανε περάσει τα σύνορα για να μην τους βρει η αστυνομία.

@12:30 + 13:56 - Κατέβηκε είδε την γυναίκα και την άφησε να ψυχορραγεί στην άσφαλτο. Και έχετε το θράσος να λέτε ότι θα έκανα το ίδιο! Δεν "τυχαίνει" κάτι τέτοιο. Το αποφασίζεις. Και δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Δεν είμαι νεο-Έλληνας που κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Σαν αυτούς που φυσάνε τον καπνό στην μούρη του άλλου ακόμα και σε παιδάκια. Ούτε σαν αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια όπου βρουν. Και αν έκανα το λάθος να χτυπήσω ένα άνθρωπο με το αυτοκίνητο θα καλούσα ασθενοφόρο. Δεν είμαι κότα, ούτε ζώον να παρατήσω τον συνάνθρωπό μου που έχει ανάγκη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.