«Αγκάθι» η στάθμευση στις θέσεις ΑμεΑ στην Τρίπολη

«Αγκάθι» η στάθμευση στις θέσεις ΑμεΑ στην Τρίπολη

Ιανουάριος 12, 2019 - 19:06
1 σχόλια

Απελπιστική είναι η κατάσταση με την κατάληψη των ειδικών θέσεων στάθμευσης που προβλέπονται για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ) στην Τρίπολη. 

Οι θέσεις καταλαμβάνονται συχνά από ασυνείδητους οδηγούς οι οποίοι με την δικαιολογία ότι σταθμεύουν για λίγα λεπτά αφήνουν το όχημά τους σε θέσεις ΑμεΑ.

Τις μέρες με βροχή η κατάσταση γίνεται αφόρητη, αφού όλοι βγαίνουν στην πόλη με τα οχήματά τους.

Την Παρασκευή το απόγευμα σχεδόν όλες οι θέσεις ΑμεΑ στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασίλειου, αλλά και στους γύρω δρόμους είχαν καταληφθεί από οχήματα τα οποία δεν είχαν την ειδική κάρτα.

Τι κι αν γίνονται καταγγέλιες, τι κι αν επιβάλλονται πρόστιμα, η οδηγική συμπεριφορά των πολιτών της Τρίπολης δεν αλλάζει. Το φαινόμενο της στάθμευσης άλλων οδηγών σε θέσεις ΑμεΑ είναι σχεδόν καθημερινό, όπως  και οι εντάσεις μεταξύ των ατόμων με αναπηρία και των οδηγών που έχουν παρκάρει στις αντίστοιχες «γαλάζιες» θέσεις μέσα στην πόλη.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αφαίρεση πινακίδων Κ διπλωματών. Μόνο έτσι θα καταλάβουν οι οδηγίες. Επώνυμοι και ανώνυμοι. Και όχι σβήσιμο των κλήσεων από Εκκλησία και λοιπές αρχές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.