Άγιο είχαν σε λιτανεία στο Άστρος

Άγιο είχαν σε λιτανεία στο Άστρος

Νοέμβριος 10, 2017 - 17:59
5 σχόλια

Από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμό ή κάτι ακόμα χειρότερο το βράδυ του Εσπερινού του Αγίου Νεκταρίου στο Άστρος. Κατά τη διάρκεια της περιφοράς της εικόνας και των Αγίων Οστών (το έκαναν το θαύμα τους!) και όταν η λιτανεία έβγαινε στον δρόμο Άστρους - Τρίπολης (πράσινη βούλα), ασυνείδητος οδηγός με κατεύθυνση προς το Άστρος λίγο έλειψε να πέσει επάνω στη Φιλαρμονική και στον κόσμο που ακολουθούσε την τελετή.

Περισσότερα astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Σηλυβρίας τὸν γόνον καὶ Αἰγίνης τὸν ἔφορον, τὸν ἐσχάτοις χρόνοις φανέντα ἀρετῆς φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ὡς ἔνθεον θεράποντα Χριστοῦ. Ἀναβλύζει γὰρ ἰάσεις παντοδαπὰς τοῖς εὐλαβῶς κραυγάζουσι : Δόξα τῷ σὲ δοξάσαντι Χριστῷ, δόξα τῷ σὲ θαυμαστώσαντι, δόξα τῷ ἐνεργούντι διὰ σοῦ πᾶσιν ἰάματα. Εξαιρετικά αφιερωμένο!

καλα θα κανουν οι πεζοι να παιρνουν τα μετρα προστασιας που επιβαλουν οι νομοι του κρατους και οι χαρακτηρισμοι να δινωνται απο καθενα μονο προς τον ευτοτου.

Άγιε Νεκτάριε μας κοψοχόλιασες....δεν είναι αστεια αυτά...τελεταια στιγμη να τους σώζεις!!! Επρεπε να μοιράσεις σε 2 -3 προπομπούς ανακλαστικά γιλέκα και να έχεις ειδοποιήσει την αστυνομία νυχτιατικα να βάλει ένα περιπολικό ή μια μοτοσυκλετα με τα φώτα αναμένα να ειδοποιεί τους οδηγούς.....είμαι πάντως σίγουρος οτι ο ασυνείδητοος οδηγός ήταν του Διαβόλου...τέτοια μέρα και να μην μυρίσει τα νύχια του οτι μέσα στο σκοτάδι θα βρίσκεται οπωσδήποτε μια λιτανεία για τον άγιο Νεκτάριο?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.