Αγιασμός στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης στην Κάρτσοβα (pics,vid)

Αγιασμός στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης στην Κάρτσοβα (pics,vid)

Σεπτέμβριος 13, 2016 - 12:49
1 σχόλια

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου ετελέσθη ο αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στον χώρο του Άλσους της Ζωοδόχου Πηγής Κάρτσοβας στην Τρίπολη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος τέλεσε τον αγιασμό και ευχήθηκε ο παιδικός σταθμός να δώσει χαρά και με την αγκαλιά που άνοιξε να προστατέψει τα παιδιά που θα φιλοξενήσει.

Εργαζόμενοι, γονείς και παιδιά παραβρέθηκαν στο νέο πετρόχτιστο θέατρο που έχει δημιουργηθεί στο πίσω μέρος του παιδικού σταθμού και παρακολούθησαν την τέλεση του αγιασμού και τα χαμόγελα των μικρών μαθητών.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τρίπολης Παυλής Δημήτρης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Σπύρος Βρέντας. Το «παρών» έδωσε και ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κ. Φώτης Γκέσουρας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του παιδικού σταθμού, για τη βοήθεια και τη συνδρομή του και επεσήμανε ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί και οι θέσεις τους είναι τιμητικές.

Ο κ. Βαλασόπουλος μεταξύ άλλων μίλησε για τις νέες παροχές του σταθμού της Μητρόπολης και για τις δράσεις που θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο μήνα. Μεταξύ αυτών είναι και τα μαθήματα στο κολυμβητήριο Τρίπολης και η εκπαίδευση των παιδιών ως προς την ασφαλή τους μετακίνηση με τα ποδήλατα σε συνεργασία με το Σωματείο της ΑΕΚ.

Να αναφέρουμε ότι από την επόμενη χρονιά θα λειτουργήσει και νηπιαγωγείο για τα μεγαλύτερα παιδιά τα οποία θα θέλουν να παραμείνουν κάτω από τη σκέπη του ιδρύματος αυτού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον αγιασμό καθώς και τις δηλώσεις του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξανδρου και του διευθύνοντα σύμβουλου του παιδικού σταθμού κ. Βαλασόπουλου.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγιασμός στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης στην Κάρτσοβα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μα καλά, τα της Ιεράς Μητροπόλεως δεν είναι εξ ορισμού καθαγιασμένα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.