Αγιασμός στο Κατηχητικό του Μητροπολιτικού Ι.Ν Αγίου Βασιλείου (pics,vid)

Αγιασμός στο Κατηχητικό του Μητροπολιτικού Ι.Ν Αγίου Βασιλείου (pics,vid)

Οκτώβριος 22, 2016 - 17:14
1 σχόλια

Με την παρουσία των μικρών μας φίλων, τελέσθηκε το Σάββατο 22  Οκτωβρίου  ο Αγιασμός στο Ενοριακό Κατηχητικό Σχολείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Ακολούθησε το καλωσόρισμα και οι ευχές από τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού π. Ιωάννη Σουρλίγγα ο οποίος ανέφερε ότι ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός και η Ενορία μας άνοιξε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά που αγκαλιάζει, χωράει και περιμένει όλα τα παιδάκια μέσα της,  με σκοπό, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις με Θεό και Ελλάδα, να γίνουμε αιτία για την αναγέννηση της Πατρίδος μας.

Αμέσως μετά η κατηχήτρια κ. Αγγελική Χαϊδά με την σειρά της καλωσόρισε τα παιδία, ευχόμενη καλή συνεργασία και καλή Κατηχητική Χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να εξηγήσει στα παιδιά και τους παρευρισκομένους γονείς, ότι ο σκοπός της είναι να στηρίξει τα μικρά παιδιά, να τους δώσει τα φώτα της πίστεως, και της ευλάβειας αλλά και να ανταποκριθεί  σε κάθε πρόκληση η οποία θα προκύψει κατά τις ώρες διδασκαλίας και τις ώρες των άλλων δραστηριοτήτων του ξεχωριστού αυτού Σχολείου.

 Τέλος  προσφέρθηκαν  γλυκίσματα και αναψυκτικά προς όλα τα παιδάκια και τους γονείς.

 
 Κάθε Σάββατο από της 10.30 το πρωί στο Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως επί της Πλατείας Ανεξαρτησίας, όπου στον πρώτο όροφο στεγάζεται και το Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας, θα γίνεται το μάθημα του Κατηχητικού, που θα διδάσκει η κ. Αγγελική Αν. Χαϊδά (Καθηγήτρια Φιλόλογος) με την στήριξη των Εφημερίων της Ενορίας μας καθώς  και άλλων συνεργατών και αμέσως   μετά         θα    ακολουθεί   μάθημα δημιουργικής απασχόλησης και άλλες δραστηριότητες όπως παραδοσιακά τραγούδια, ζωγραφική, χειροτεχνεία κ.λ.π..

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγιασμός για το κατηχητικό σχολείο του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τα κατηχητικά σχολεία κάνουν έργο σπουδαίο.Η ενορία της Αγίας Βαρβάρας,έχει πενταπλάσιο αριθμό μαθητών,πράγμα που δείχνει τη μεγάλη προσπάθεια και την αξιέπαινη των ιερέων και των κατηχητών επίσης.Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.