Αγιασμός και κοπή πίτας για την Ακαδημία Καράτε Yamada

Αγιασμός και κοπή πίτας για την Ακαδημία Καράτε Yamada

Φεβρουάριος 09, 2016 - 08:54
0 σχόλια

Το Αθλητικό Σωματείο της Ακαδημίας Καράτε Αρκαδίας «YAMADA» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και έκανε τον ετήσιο Αγιασμό του,
την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του, παρουσία των μελών του.

Την τελετή ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Θεόκλητος Ντούλιας.
 
Η πρόεδρος του Σωματείου Φωτεινή Χριστάκου, ο προπονητής  του KARATE  Sensei Δημήτριος Βουβόπουλος  3o Dan S.K.I.F. – 3o Dan I.S.S.O.
και ο προπονητής  του  AIKIDO Sensei  Γεώργιος Σκόνδρας  2o Dan AIKIDO AIKIKAI, χαιρέτησαν τα μέλη, τους γονείς και φίλους  που παραβρέθηκαν.
 
Η πίτα μοιράστηκε σε όλους με πολλές ευχές για υγεία και την συνεχή άνοδο του Συλλόγου.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά:

1.    τον  Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Θεόκλητο Ντούλια που μας τίμησε με την παρουσία του,
2.    τον Ιεροψάλτη κ.κ. Δημήτριο Λυγιά ( Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Μεταμορφώσεως )
3.    όλα τα μέλη και τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης προσφέροντας πληθώρα  εδεσμάτων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.