Αγιασμός για τον ΣΔΠ Αρκαδίας (pics,vid)

Αγιασμός για τον ΣΔΠ Αρκαδίας (pics,vid)

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 20:15
0 σχόλια

Ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του ΣΔΠ στην Τρίπολη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύσσωμη η διαιτητική ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού μας έδωσε το παρών μεταξύ των οποίων και νέοι διαιτητές στην εναρκτήρια αυτή συνάντηση του συνδέσμου και ασφαλώς στον Αγιασμό για μια χρονιά γεμάτη υγεία και καλές διαιτησίες.

Το παρών επίσης έδωσαν και μέλη της ΕΠΣ Αρκαδίας και ο πρόεδρος Σταύρος Τσαγγούρης οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους έδωσαν τις ευχές τους στους διαιτητές δείχνοντας πως ΣΔΠ Αρκαδίας και ΕΠΣ Αρκαδίας αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια.

Στόχος για τους διαιτητές Αρκαδίας είναι μέσω της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια να συνεχιστούν οι πολύ καλές διαιτησίες που έχουν καθιερώσει τον σύνδεσμο ως έναν από τους καλύτερους στην χώρα μας έχοντας διαιτητές και βοηθούς στο κορυφαίο επίπεδο.

Αμέσως μετά τον Αγιασμό στους διαιτητές μίλησαν ο πρόεδρος του ΕΔ/ΕΠΣ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης και η αναπληρωτής πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣ Αρκαδίας Ελένη Κυρίου για την νέα δύσκολη χρονιά που ξεκινά και τις προκλήσεις που θα υπάρξουν.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αναφορά έγινε και στο τραγικό γεγονός του θανάτου του 21χρονου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος την Ελληνική διαιτησία και συνολικά ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αγιασμός στον ΣΔΠ Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.