Αγιασμός για τον Παναρκαδικό (pics,vid)

Αγιασμός για τον Παναρκαδικό (pics,vid)

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 16:45
3 σχόλια

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος ο Παναρκαδικός πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του τον καθιερωμένο του Αγιασμό ενόψει της καινούριας αγωνιστικής σεζόν.

Παρουσία του προέδρου Βασίλη Κωστόπουλου και της διοίκησης οι πράσινοι πήραν την ευχή και είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα τους κόντρα στην Κόρινθο την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αμέσως μετά το τέλος του Αγιασμού ο Βασίλης Κωστόπουλος εκ μέρους της διοίκησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές εκφράζοντας τους την αισιοδοξία του για την νέα αγωνιστική χρονιά ενώ παράλληλα έδωσε και το σύνθημα της νίκης για την πρεμιέρα με την Κόρινθο τονίζοντας πως η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών.

Επίσης στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε και ο προπονητής του Παναρκαδικού Θανάσης Στάικος τονίζοντας πως η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της νέας σεζόν και πως η καλή αρχή κόντρα στη Κόρινθο αποτελεί το ήμισυ του παντός.

Τέλος να αναφέρουμε πως αμέσως μετά τον Αγιασμό ο Παναρκαδικός πραγματοποίησε προπόνηση με το τριφύλλι να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας με την Κόρινθο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγιασμός για τον Παναρκαδικό


3 Σχόλια

Χωρίς την εν λόγω ιεροτελεστία έχει παρατηρήσει κανείς των ειδικών επι τα στατιστικά των ομάδων αν παρατηρείται πτώση της απόδοσης σε σχέση με το θέλημα της Παναγιάς του Αγγελου Αναστασιάδη;

,,αυτό που παρατηρώ εγώ είναι πτώση της ομάδος φέτος ,έχει μεγάλα κενά και το σημαντικότερο .μερικοί ποδοσφαιριστές ι ,έχουν κλείσει θέσεις ,στην ενδεκάδα ,διότι δεν υπάρχουν άλλοι που να τους απειλούν .με αλλά λόγια .αν ξέρεις ότι θα παίξεις σίγουρα ,γιατί να ζωριστεις .αυτό φταίει ο κουτς και η διοίκηση .

ο κοουτς θα κριθει εκ του αποτελεσματος ,αλλα εχουν δικιο οσοι γραφουν για επιλεκτική μεταχείριση σε μερικου; ποδοσφαιριστες ,τι να κανουμε αυτο κανει μπαμ ,αν δειτε τι φτιαχνει ,με τους δικους του ,θα καταλαβετε ,αλλα κοντος ψαλμος ,αλληλουια .αρχιζει το πρωταθλημα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.