Αγιασμός για τον Παναρκαδικό (pics,vid)

Αγιασμός για τον Παναρκαδικό (pics,vid)

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 16:53
0 σχόλια

Τον καθιερωμένο του Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και των επίσημων υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του ο Παναρκαδικός.

Οι πράσινοι πήραν την ευλογία του Θεού έτσι ώστε με σκληρή δουλειά να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την εφετινή τους αποστολή που είναι η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Το παρών στον Αγιασμό έδωσε σύσσωμη η "οικογένεια" του Παναρκαδικού και πιο συγκεκριμένα διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αλλά και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Τρίπολης είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης του τριφυλλιού και να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τον Αντώνη Μαυρέα ευχόμενος καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Αμέσως μετά το τέλος του Αγιασμού ο Αντώνης Μαυρέας και οι ποδοσφαιριστές του μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση ενώ την εμφάνιση του έκανε και ένα νέο πρόσωπο ο Γάλλος επιθετικός Μπαρντού Μαπεγιά ο όποιος θα δοκιμαστεί για τις επόμενες ημέρες.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλης Κωστόπουλος δίνοντας τις ευχές του για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ενώ όπως τόνισε η ομάδα το επόμενο διάστημα θα κινηθεί για δύο ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Γάλλου που θα δοκιμαστεί.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αγιασμός στον Παναρκαδικό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.