Αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας στο «Αιολικό Πάρκο Τσεμπερού Α.Ε.»

Αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας στο «Αιολικό Πάρκο Τσεμπερού Α.Ε.»

Μάιος 31, 2011 - 13:53

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 τελέσθηκε αγιασμός στο «Αιολικό Πάρκο Τσεμπερού Α.Ε.». Παρόντες ήταν οι ιδιοκτήτες, οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, καθώς και ο δήμαρχος Τρίπολης κος Σμυρνιώτης, ο πρώην δήμαρχος Βαλτετσίου κος Παπανικολάου,ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κος Γιαννακούρας, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πάπαρι, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου απανταχού Παπαραίων και άλλοι προσκεκλημένοι. 

Στον αγιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος, ο οποίος άλλωστε ενθάρρυνε την ιδέα συμβάλλοντας και ο ίδιος αποφασιστικά ώστε να επιλεγεί η συγκεκριμένη τοποθεσία για τη δημιουργία αιολικού πάρκου. Ευχήθηκε ευόδωση των σκοπών της εταιρείας και ευχαρίστησε για τις δωρεές της προς τους κατοίκους του Πάπαρι Αρκαδίας, προσφέροντας ως δώρο μια ασημένια εικόνα της Παναγίας για ευλογία.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μεταξύ των εταιρικών σχεδίων συγκαταλέγονται η ηλεκτροδότηση της μονής Παναγίας Τσεμπερούς, η αναδιαμόρφωση του χώρου στήλης και βρύσης εντός του χωριού Πάπαρι και η κατασκευή υδατοδεξαμενής του χωριού.
Μετά από τον αγιασμό ακολούθησε γεύμα σε κατάστημα της Τρίπολης προς όλους τους παρευρισκομένους στην τελετή.