Αγγελική Νικολούλη: Η κατηγορουμένη στην εκπομπή μου έπαιζε θέατρο (vid)

Αγγελική Νικολούλη: Η κατηγορουμένη στην εκπομπή μου έπαιζε θέατρο (vid)

Νοέμβριος 23, 2016 - 14:16
3 σχόλια

Η κατάθεση της δημοσιογράφου και η ένταση εντός της δικαστικής αιθούσης

Η ακροαματική διαδικασία της δεύτερης μέρας της δίκη της 39χρονης Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα τον Δεκέμβριο του 2014 ξεκίνησε στις 09:30, ενώ η κατηγορούμενη έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν από τις 09:00.

Σημειωτέον ότι τα μέτρα της Αστυνομίας και σήμερα ήταν δρακόντεια, καθώς πραγματοποιούνταν σωματικός έλεγχος σε όσους εισέρχονται στη δικαστική αίθουσα.

Πρώτη μάρτυρας για να καταθέσει κλήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη, παρά τις όποιες ενστάσεις της υπεράσπισης, η οποία έκανε ένσταση πλαστότητας του υλικού το οποίο παρέδωσε από την εκπομπή της η ίδια.

Η υπεράσπιση έκανε λόγο για παγίδευση της καλεσμένης η οποία, ενώ  βρισκόταν στη ζωντανή εκπομπή της κυρίας Νικολούλη μιλούσε και, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι της υπεράσπισης, παράνομα τα μικρόφωνα ηχογραφούσαν την καλεσμένη, σημερινή κατηγορούμενη.

Η πρόεδρος κάλεσε τη μάρτυρα την οποία ο Εισαγγελέας είχε καλέσει για να καταθέσει.

Η κυρία Νικολούλη στην κατάθεσή της μίλησε για τη γνώμη για την οποία έχει σχηματίσει για την κατηγορουμένη, αλλά και για τα όσα συνέβησαν κατά τα γυρίσματα των 4 εκπομπών και για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Να αναφέρουμε ότι η αδερφή του θύματος και η σύζυγός του είχαν πάει στην εκπομπή της, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία  για τον δράστη που δολοφόνησε τον άτυχο ναυτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αδελφή του θύματος έστειλε επιστολή στους αρμόδιους Υπουργούς για να επισπευστεί η έρευνα ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημέρωσε την οικογένεια ότι μια επιπλέον ομάδα αστυνομικών θα ερευνούσε περαιτέρω την υπόθεση. Η προανάκριση πήρε τετράμηνη παράταση, κατόπιν έγγραφης παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών της περιοχής.

Η κυρία Νικολούλη ανέφερε ότι η κατηγορουμένη όταν ήταν μια ψύχραιμη γυναίκα η οποία με λεπτομερής και μεγάλη ακρίβεια περιέγραφε τα γεγονότα χωρίς συναίσθημα. Ακόμα και όταν αυτή βρέθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε ο σλυζυγός της νεκρός, εκείνη ήταν άνετη και «αστειευόταν με το συνεργείο» όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Νικολούλη.

«Γελούσε και έλεγε ‘’τι μας έκανες’’», είπε η μάρτυς όπως αυτή τα αντιλήφτηκε μελετώντας το αμοντάριστο υλικό που είχε στα χέρια της από το ρεπορτάζ των συναδέλφων που έκαναν το ρεπορτάζ στην Κοιλάδα.

Η σχέση της με τον φίλο του θύματος Τάκη Αλεξανδρή ήταν πολύ καλές είπε καθώς η κατηγορουμένη είπε στο συνεργείο ότι έχει «μια πολύ καλή σχέση με τον Τάκη»

Η κυρία Νικολούλη αναφέρθηκε εκτενώς στα γεγονότα και για τα γυρίσματα της εκπομπής στα οποία συμμετείχε και  η κατηγορουμένη. Μεγάλη εντύπωση στην δημοσιογράφο έκανε το γεγονός ότι η κατηγορουμένη όταν αναφερόταν στον νερό σύζυγο της  τον αποκαλούσε ως «Αυτός» και στα διαλείμματα της εκπομπής ενδιαφερόταν για την εικόνα της.

Σε κάποια στιγμή όπου δεν ήταν στο αέρα η εκπομπή αυτή ρωτούσε για το πώς είναι η ίδια κανόνα σχόλια όπως :

Πώς με είδες, τους τα έχωσα;

Σε αυτή το σημείο δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στη δικαστική αίθουσα με τους δικηγόρους υπεράσπισης να αντιδρούν για την κατάθεση της μάρτυρος αλλά και για την καταγραφή της συγκεκριμένης φράσης από τα μικρόφωνα της εκπομπής.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου προσπάθησε να διατηρήσει την ηρεμία μη μπορώντας να κρύψει τη δυσαρέσκειά της για την προκλητική, όπως ανέφερε, στάση των συνηγόρων οι όποιοι διέκοπταν τη μαρτυρία και αποσπούσαν το προεδρία από το έργο τους.

Ο κ. Ρομποτής ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο Θεός ο ίδιος να κατεβεί κάτω, εμείς θα κάνουμε τη δουλεία μας

εννοώντας φυσικά ότι  θα υπερασπισοτούν την πελάτισσά τους ακόμα και αν χρειαστεί να χάσουν το μέτρο.

Σε αυτό το σημείο, ο συνήγορος κατηγορίας κ. Κούγιας ανέφερε  εκνευρισμένος ότι για τη  στάση αυτή των συναδέλφων του θα απευθυνθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο.

Η πρόεδρος αφού ο έλεγχος έτεινε να χαθεί, είπε ότι θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα αν δεν καταλαγιάσουν τα πνεύματα.

Παρακωλύετε το έργο μου και θα κάνω αναφορά στον Άρειο Πάγο

Μετά από αυτή τη μεγάλη αναστάτωση η μάρτυς συνέχισε την κατάθεσή της αναφέροντας ότι η εντύπωση που είχε για την κατηγορουμένη ήταν ότι άλλη εντύπωση άφηνε να φανεί μπροστά από την κάμερα και  άλλη ήταν αυτή πίσω από τις κάμερες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Νικολούλη, «η εκπομπή μου χρησιμοποιήθηκε σαν ένα θέατρο που έγινε μία παράσταση».

Μετά την πολύωρη κατάθεσης της κυρίας Νικολούλη με τις πολλές ερωτήσεις που της έγιναν το δικαστήριο διέκοψε για διάλειμμα και θα συνεχίσει με τους υπόλοιπους μάρτυρες.

Η κυρία Νικολούλη σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους είπε ότι υπήρξε πολύωρη και αδικαιολόγητη ένταση από την πλευρά της κατηγορουμένης: «Έδειξαν σαν να μην ήθελαν να καταθέσω. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Ένιωσα να με προσβάλλουν, το έλεγε και η έδρα», υπογράμμισε η δημοσιογράφος.

Ήθελαν σώνει και καλά να τους πω αν η κατηγορουμένη είναι αθώα. Εγώ θα το πω αυτό; Το δικαστήριο θα κρίνει.

«Ήρθα να καταθέσω μόνο τα όποια στοιχεία, από μια έρευνα τεσσάρων εβδομάδων. Ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να υπερβεί κάποια όρια», είπε, και τόνισε ότι η επίθεση εναντίον ενός μάρτυρα είναι προσβλητική.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την εικόνα που η ίδια έχει για την κατηγορουμένη, απάντησε ότι δεν μπορεί να εκφέρει άποψη. Και επεσήμανε ότι την εκπομπή της την χρησιμοποίησαν για να δώσουν θεατρική παράσταση, και ότι η ίδια κατέθεσε όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από την εκπομπή.

Η κυρία Νικολύλη δέχθηκε ερωτήσεις σε σχέση με τον φίλο της οικογένειας στο σπίτι του οποίου βρέθηκε νεκρός ο σύζυγος της 39χρονης: «Είχαμε πληροφορηθεί ότι ο άνθρωπος αυτός είχε εξαφανίσει τις σφαίρες από το συρτάρι. Και τον ρωτήσαμε, πώς είναι δυνατόν να εξαφανίζεις τις σφαίρες; Ο άνθρωπος αυτός επέμενε στην εκδοχή της αυτοκτονίας».
 

Δεν μπορεί ένας αυτόχειρας να πυροβοληθεί δύο φορές

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Νικολούλη: Χρησιμοποίησαν την εκπομπή μου για να δώσουν μια θεατρική παράσταση


3 Σχόλια

Γιατί δεν γράφετε για την παραίτηση Ρομποτή και των λοιπών συνηγόρων με μομφή εναντίον της Προέδρου Πρωτοδικών; Την κατηγόρησαν για την διαδικασία και ότι τέλος πάντων "παίρνει την θέση του Κούγια". Ωραία θα ήταν να μαθαίναμε λεπτομέρειες για αυτό.

εδω κοιτα στριμωγμα απο πισω απο τη καθε μια,για να βγει βιντεο φωτογραφια με τη δημοσιογραφο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφησαν το φαι σπιτι και ετρεξαν (οπως κανουν καθε μερα εεεεεεε στο δικαστηριο) αρε βουρδουλας που χρειαζεται..........................................

αυτό που μαζεύτηκε η σάρα και μάρα να τις πάρει η κάμερα και φωτογραφηθούν με την Νικολούλη ....με ξεπερνάει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.