Αγαπητό μου καρνέ (Σπορ ιστορίες με ολίγη από beach-volley)

Αγαπητό μου καρνέ (Σπορ ιστορίες με ολίγη από beach-volley)

Ιούλιος 16, 2012 - 20:41
1 σχόλια

Αγαπητό μου Καρνέ,

Σε ξαναχαιρετώ μετά από μια εβδομάδα διακοπών. Μπορεί να βράσαμε τις τελευταίες μέρες, όλα ήταν καλά όμως. Το παράπονό μου όμως ήταν πως όσο και να ήθελα να ξεφύγω από την Τρίπολη, ακόμη και 300 χιλιόμετρα μακριά, πολλά μου τη θύμιζαν.

Και πώς να γίνει αλλιώς, όταν με το που έφτασα στον προορισμό μου, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα beach-bar, το οποίο τι είχε; Ένα γήπεδο beach-volley!!! Αφού σκούπισα τα δάκρυά μου (όχι από τη συγκίνηση, από τα γέλια), άρχισαν να με κατακλύζουν διάφορες σκέψεις… Προς τι όλη αυτή η αντίδραση στα σχέδια για την κατασκευή τέτοιου γηπέδου στο ΔΑΚ;  Καλύπτοντας το χώρο με άμμο, βάζοντας ξαπλώστρες με ομπρέλες και το Νικόλα να σερβίρει δροσερά κοκτέιλς, κρατάμε στην Τρίπολη τη νεολαία που πάει και χαλάει τα λεφτά της στα διάφορα θέρετρα της Πελοποννήσου. Καλή ιδέα θα ήταν να φτιαχτεί και γήπεδο ρακετομαχίων έτσι ώστε να ξεδίνουν οι κάγκουρες με τις ρακέτες τους, μήπως και οι λουόμενοι στις παραλίες μπορούν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να δέχονται στη μάπα μπαλάκια κάθε τρεις και λίγο.

Αρκετά με τις ιδέες μου όμως, μιας και τα αθλητικά γεγονότα τρέχουν… Κλήρωση σήμερα για τον Αστέρα και είδα ότι στο portal έβαλαν τίτλο «πρόγραμμα-φωτιά στην αρχή». Και πέρσι πάνω- κάτω έτσι ήταν το πρόγραμμα και ο Αστέρας στο τέλος βγήκε Ευρώπη. Αν και φέτος με την οικονομική δυσπραγία που μαστίζει όλες τις ομάδες, βλέπω να έρχονται τα πάνω-κάτω…

Διαβάζοντας τα σάιτ, νομίζω ότι δε δόθηκε η σημασία που αξίζει στη μετεγγραφή του Φάλοπ. Τερματοφύλακας με επταετή παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι και λίγο πράγμα. Πάντως να παρακαλάνε οι διοικούντες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι που πλέον το Ναύπλιο απέχει μόλις μισή ώρα από την Τρίπολη, αφού ειδάλλως μπορεί και να μην είχε γίνει αυτή η μετεγγραφή…

Στις τοπικές ομάδες τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά… Να φανταστείς αγαπητό μου καρνέ ελάχιστες είναι οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα και το κύπελλο και η προθεσμία λήγει την Παρασκευή. Πάντως δύο ομάδες που πέρσι έπαιξαν στη Β’ κατηγορία δε θα κατέβουν φέτος, ενώ και η Κανδήλα θα δηλώσει συμμετοχή μάλλον στη Β’ κατηγορία.

Αυτά για σήμερα. Πάω να βρω air-conditionγιατί η ζέστη με βάρεσε κατακούτελα.

Υ.Γ. Φιλόξενο portal μου, χωρίς να με παρεξηγήσεις, διαβάζω και άλλα site για την ενημέρωσή μου. Σήμερα μάλιστα ενημερώθηκα ότι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αρκαδίας υπάρχουν και τεχνικοί διευθυντές σε ομάδες. Στην Ελλάδα τελικά είσαι ό, τι δηλώσεις, και αφού το δηλώσεις εσύ σε κάνουν και οι φίλοι σου πρώτη μούρη ( Το σχόλιο δεν πάει για το site-Τα ίδια έκανες και εσύ portal πέρσι…)

 Και μη χειρότερα να λέμε…

 

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

;-)