Αγάπες του ΣΥΡΙΖΑ, Αμερικάνοι...

Αγάπες του ΣΥΡΙΖΑ, Αμερικάνοι...

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 10:59
0 σχόλια

Λοιπόν, που λέτε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας μια ομάδα αντιεξουσιαστών μπούκαρε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στο Κολωνάκι. Δεν πρόλαβαν να καθήσουν μία ώρα τα παιδιά, να φτιάξουν έναν καφέ, να βάψουν τους τοίχους, να σπάσουν, να πετάξουν χαρτούρα με τα αιτήματά τους, να κάνουν τους συνήθεις βανδαλισμούς και τσουπ! κατέφθασε η Αστυνομία και μπουζούριασε 22 από δαύτους, παρακαλώ, ήτοι όλα τα μπουμπούκια.

Μα ούτε ένα δεν τους ξέφυγε, βρε αδερφέ!

Ε, πώς να το κάνουμε, να αφήσουμε ολόκληρη Ελληνοαμερικανική Ένωση στα χέρια των αναρχοάπλυτων; Τι είναι; Περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου ή χώρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως το Πολυτεχνείο, καλή ώρα, ή το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης; Ή η Πατησίων, δηλαδή η παιδική χαρά των αντιεξουσιαστών όπου εκτονώνονται καίγοντας ένα τρόλεϊ κάθε τρεις και λίγο;

Όλα κι όλα. Εκεί η Αστυνομία αφήνει τα παιδάκια να παίξουν κανένα τετράωρο πρώτα, μετά μαζεύει ένα-δύο για τα μάτια του κόσμου και απαγορεύει την κυκλοφορία στους πολίτες.

Αναρωτιέμαι αν η Σία της καρδιάς μας έχει κάτι να πει για τα παραπάνω. Θυμάμαι, όταν σχολίαζε τα περί καταλήψεων στα Πανεπιστήμια, έλεγε ότι δεν χρειάζεται να δίνεται έκταση ή να επεμβαίνει η Αστυνομία στις καταλήψεις όταν δεν δημιουργούν πολιτικό θέμα.

Υποθέτω ότι πολιτικό θέμα είναι να ενοχληθεί ο Μπαράκ, ώρα του καλή, τώρα που από ολόκληρος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει μεταμορφωθεί σε αδελφή Καρντάσιαν και γυρίζει βιντεάκια για το youtube μαζί με τη Μισέλ και τα νεοανακαλυφθέντα από τους δημοσιογράφους οπίσθιά της.

Πολιτικό θέμα δεν είναι οι ελεύθεροι πολίτες να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Πατησίων ή να δέρνει καταζητούμενος από την Αστυνομία και μέλος εγκληματικής οργάνωσης τον διευθυντή της Τροχαίας...

Μάλιστα. Πολίτες της Πατησίων, δηλώστε Αμερικανοί υπήκοοι και σωθείτε. Όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα, ακόμα και οι αναρχοαυτόνομες, τις ίδιες αγάπες έχουν! Για να μην πω «αφεντικά» και δημιουργηθεί μείζον πολιτικό ζήτημα, καταλαβαίνετε...

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.