Αφήνει θετικές εντυπώσεις ο Γεωργιανός που δοκιμάζει η ΑΕΚ Τρίπολης

Αφήνει θετικές εντυπώσεις ο Γεωργιανός που δοκιμάζει η ΑΕΚ Τρίπολης

Αύγουστος 23, 2019 - 15:32
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και παράλληλα τρέχει τον σχεδιασμό της ενίσχυσης του ρόστερ της.

Όπως σας ενημερώσαμε την Πέμπτη 22 Αυγούστου μέρος στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων θα έπαιρνε και ένας Γεωργιανός ποδοσφαιριστής τον οποίο μάλιστα συνόδευαν πολύ καλές συστάσεις για την αγωνιστική του αξία.

Η πρώτη εικόνα φαίνεται να επιβεβαιώνει τις αρχικές συστάσεις με τον Γεωργιανό να κάνει την εμφάνιση του και να αφήνει θετικές εντυπώσεις στις πρώτες του προπονήσεις με τον δικέφαλο της Τρίπολης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης όντας γρήγορος και δείχνοντας πως διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση με την περίπτωση του να αναμένεται να αξιολογηθεί από τον Δημήτρη Μειδάνη μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα η ΑΕΚ Τρίπολης προετοιμάζεται και για το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι με αντίπαλο το Ξηροκάμπι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στην Λακωνία και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γεωργιανός εξτρέμ που δοκιμάζεται.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.