Αφιέρωμα του STAR στην Χριστουγεννιάτικη Τρίπολη (vid)

Αφιέρωμα του STAR στην Χριστουγεννιάτικη Τρίπολη (vid)

Δεκέμβριος 29, 2016 - 19:52
0 σχόλια

Στην Χριστουγεννιάτικη Τρίπολη ταξίδεψε η εκπομπή του STAR Γυρίσματα στην Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα μοναδικό εορταστικό σκηνικό.

Το ρεπορτάζ ανέφερε:

"Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στο κέντρο της πλατείας Πετρινού και με τη βοήθεια του Αγιο Βασίλη έδωσε το σήμα για την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ξωτικά, ξυλοπόδαροι, νεράιδες και φυσικά ο πρωταγωνιστής των ημερών ο Άγιος Βασίλης.... όλοι ήταν εκεί στην πλατεία Πετρινού για να "παρασύρουν" μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Την εκδήλωση άνοιξαν οι παιδικές χορωδίες της Τρίπολης, που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η βραδιά έκλεισε με το αγαπημένο συγκρότημα των παιδιών τους XANA ZOO! 
 Τα τελευταία χρόνια η Τρίπολη έχει καταστεί σε εναν απο τους top χριστουγεννιάτικους προορισμούς και μετά απο συστηματική προσπάθεια μπορεί να ανταγωνιστεί επαρχιακές πόλεις όπως τα Τρίκαλα και τη Δράμα!

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν επίσης ιστορικά μνημεία , οι σύγχρονες υποδομές που συγκεντρώνει ως Τουριστικός Προορισμός η Τρίπολη καθώς επίσης και μέρος του πρωτογενή τομέα που έχει η περιοχή!

Η εκπομπή προβλήθηκε και από τα δορυφορικά του ομίλου STAR international σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Καναδά, που προβάλλουν 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα."
 

Ειδήσεις: 
Video: 

"Γυρίσματα στην Ελλάδα" - Τρίπολη/Tripoli - Web Exclusive


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.