Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στην Τρίπολη (photos+video)

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στην Τρίπολη (photos+video)

Νοέμβριος 27, 2014 - 08:39
0 σχόλια

Μια υπέροχη μουσική εκδήλωση 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου η εκδήλωση-αφιέρωμα «Μάνος Χατζιδάκις – 20 χρόνια απουσίας».

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελoποννήσου, το Δήμο Τρίπολης, τη Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία και το Απολλώνιο Ωδείο.

Η αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης γέμισε από κόσμο της Τρίπολης που θέλησε να απολαύσει για κόμη μία φορά τα τραγούδια αυτού του μεγάλου συνθέτη. Η πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης άνοιξε την εκδήλωση, προλόγισε τους συμμετέχοντες αλλά και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί.

Ορχηστρικές δημιουργίες του Μάνου Χατζιδάκι ακούστηκαν από τη Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης, ενώ ο Παναγιώτης Παπαντωνίου και η  Ιωάννα Φόρτη ερμήνευσαν τραγούδια του με τη συνοδεία του Θανάση Μουρλά στο βιολί και της Αμαλίας Γούλα στο πιάνο.

Την προσωπικότητα και το έργο του μεγάλου αυτού συνθέτη παρουσίασε η Κατερίνα Γιαννίκη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Aφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.