Αφιέρωμα στην Ελευθερία από την Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Αφιέρωμα στην Ελευθερία από την Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Μάρτιος 24, 2018 - 18:01
0 σχόλια

Μια μουσική πανδαισία, μια αληθινή σπουδή στην Χορωδιακή τέχνη, κατά το ύφος και την γιορτή της 25ης Μαρτίου, έζησαν κατά κοινή ομολογία όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Η συναυλία η οποία ήταν αφιερωμένη στην Ελευθερία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή στις 09.00μ.μ. στο  Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη».

Στον χαιρετισμό του στην αρχή της εκδήλωσης, ο Μαέστρος Σταύρος Κουτίβας καλωσόρισε το κοινό, και το ευχαρίστησε θερμά για την προσέλευση του εκ μέρους της χορωδίας.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, και γέμισε η αίθουσα.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς, ο Αντιδήμαρχος Γκαύρος Δημήτριος, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. Κούβαλη Γεωργία, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Τσιώρος Κωνσταντίνος, εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης Γεώργιος Καμπύλης, Γιάννης Καμπύλης, , ο Ιερέας Αρφάνης Γεώργιος και ο εκπρόσωπος του ιδρύματος Γαϊτάνης Νικόλαος.

Ακούστηκαν αποσπάσματα από τους ‘‘Ελεύθερους Πολιορκημένους’’ του Γ. Μαρκόπουλου και της ‘‘Καντάτα Ελευθερίας’’ του Χρ. Λεοντή, σε ποίηση Δ. Σολωμού.

χορωδία

(ΠΗΓΗ: astrosnews.gr)

Video: 

AstrosNews.gr - Αφιέρωμα στην Ελευθερία από την Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.