Το άφαντο καρναβάλι, η αόρατη και η επιστροφή του Ανδρέα

Το άφαντο καρναβάλι, η αόρατη και η επιστροφή του Ανδρέα

Φεβρουάριος 20, 2018 - 21:01
5 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Τι κάνετε; Τις ανεβάσατε τις μάσκες στο πατάρι μαζί με τις περούκες και τα άλλα μασκαρέματα ή νιώθετε ότι οι απόκριες συνεχίζονται;..

Προτείνω να τις κρατήσετε λίγες ημέρες ακόμα, για να μην τραγουδήσετε κι εσείς «μάσκα δεν έχω να γυρνώ στο καρναβάλι ετούτο».

Του χρόνου, είπε ο Μήτσος από τα μέρη του, θα κάνει καρναβάλι και στην Τρίπολη! Ύστερα από τρία χρόνια που διώχνουμε τον κόσμο και του κουνάμε το μαντίλι να πάει στην ευχή του Θεού να διασκεδάσει, ο Μητσάρας αποφάσισε να κάνει τελικά καρναβάλι στην Τρίπολη, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι πολίτες δεν το θέλουν!

Κάν' το εσύ και θα δεις αν το θέλουν οι πολίτες, που πιάστηκε το χέρι τους να αλλάζουν ταχύτητες στο αυτοκίνητο όλο το τριήμερο από τα πέρα-δώθε σε Ναύπλιο, Άστρος, Καλαμάτα, Μεγαλόπολη και ακόμα πιο μακριά!

Τα χορευτικά, σου λέει, ως στη Σκύρο ταξίδεψαν, μαζί με τον Αλέξη και τον Πάνο που πήγαν εκεί να κάνουν Κούλουμα.

Μην τρελαίνεστε, θα τον έχουμε κοντά μας σε λίγες ημέρες τον Αλέξη, κι αυτόν και την κυβερνητική κουστωδία για το Αναπτυξιακό Συνέδριο. Ακούω ότι ο Πετράν θα τον κάνει να καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο στην Πελοπόννησο, ορέ! Να μην τον ξενερώσουμε τον περιφερειάρχη μας, αλλά ο Αλέξης το μόνο που ενδιαφέρεται να κάνει στην Τρίπολη είναι να ξεδιπλώσει το αφήγημά του, να φύγει και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Αλήθεια, τώρα με τη βόμβα γιαλαντζί στο Δημαρχείο, έχετε σκεφτεί τι θα γίνει στην επίσκεψη του Αλέξη; Κάθε μέτρο και αστυνομικός, κάθε γωνιά και κλούβα;

Ακούω ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης σκαλίζει το οικοπεδικό της ΤΕΡΝΑ στην Παλαιόχουνη. Του Αγίου Βαλεντίνου πέρασε και υπογραφή δεν έπεσε, πάντως... Έρως ανίκατε μάχαν, αλλά μήπως έκοψε το συνοικέσιο σαν το αβγολέμονο;..

Εκεί στην κοπή της πίτας στη Μεγαλόπολη, πού πήγε η αβρότητά σας, ορέ Αρκάδες πρώην και νυν; Μία γυναίκα, τόσο εντυπωσιακή, ανάμεσά σας και να την κρύβετε από τον φωτογραφικό φακό; Αμ, ούτε αόρατη είναι ούτε κρύβεται, όπως και άλλα... δεν κρύβονται!

Επέστρεψε ο Ανδρέας, λέει. Καλέ, όχι ο αείμνηστος -αν και μ' αυτά που γίνονται μπορεί και να αναστηθεί. Ο Ανδρέας είπε «είμαι παρών» και σε μια φορτισμένη στιγμή απάντησε επί προσωπικού εκεί που θα έπρεπε να είχε απαντήσει πολιτικά, όπως έκανε πάντοτε. Ο χρόνος θα δείξει και μην προτρέχετε, μπορεί να σκοντάψετε σε τίποτε λακκούβες και έχουμε πολλές εδώ.

Δεν κρύβονται η πενία, η κακογουστιά και η μιζέρια. Το εμπεδώσαμε μετά την εικοστή φορά που το ακούσαμε, η προίκα είναι ανάλογη με την τρύπα.

Και η σάτιρα, αγαπητοί, ανάλογη της αισθητικής.


5 Σχόλια

Γράφεις <<η σάτιρα ειναι ανάλογη της αισθητικής>> και για να είναι η αισθητική σου <<τόσο εντυπωσιακή>>, φαντάσου αναλογικά τη σάτιρά σου.

Ναι, θα κάνει ο Παυλ-όκιο καρναβάλι στην Τρίπολη είπε και η μύτη του έφτασε μέχρι το Μερκοβούνι από το ψέμμα. Από την άλλη βέβαια, χρονιά εκλογών το 2019 και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του (μέχρι και θάλασσα θα φέρει) ο αρχιψεύταρος, μήπως και σώσει ό,τι μπορέσει από την παρτίδα και φάει τις λιγότερες δυνατές κατραπακιές στις εκλογές...Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος (ΣΟΒΑΡΟΣ είπα, για τους παπαγάλους που θα σπεύσουν να γλύψουν) που να πιστεύει ότι αυτός ο περιφερόμενος θίασος, αυτό το θέατρο σκιών του καραγκιόζη, θα ξαναβγεί στο δήμο...Μην τρελαθούμε, έτσι;

δυστυχώς Σοβαρός άνθρωπος δεν πίστευε ούτε την προηγούμενη φορά οτι θα βγεί, αλλά κατάφερε να αυτοκτονήσει ο Γιάννης... Οπότε αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά με τις υποψηφιότητες και συνεχίσει το παραμύθι με Γιάννη, Παυλή, και τον χαρωπό λογιστή, δεν είναι απίθανο να φορτωθούμε τους ανύπαρκτους για άλλα 5 χρόνια. [με εξαίρεση τον Σωτηράκη που είναι από τους λίγους που τρέχουν μέσα απο τον θίασο και μπράβο του!! ]

Ναι Γιώργο μας φορτώσατε το Μήτσο και τώρα σου φταίει ο Γιάννης και ο λογιστής. Τρέχα τώρα να βρεις υποψήφιους για τον Κώστα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.