«Άφαντη» και πάλι η αντιπολίτευση στη συνεδρίαση του ΠεΣυ

«Άφαντη» και πάλι η αντιπολίτευση στη συνεδρίαση του ΠεΣυ

Μάρτιος 12, 2019 - 16:56
0 σχόλια

Για ακόμα μία φορά, «άφαντη» ήταν η αντιπολίτευση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τρίτη 12 Μαρτίου.

Σημειωτέον ότι η αντιπολίτευση απείχε από τη συνεδρίαση και την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή την επανακατάθεση προς ψήφιση των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων που απαιτούνται, προκειμένου να προχωρήσει το έργο της ΣΔΙΤ των απορριμμάτων, ύστερα από την ακύρωση προηγούμενης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη.

Μάλιστα, η παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» νωρίς το απόγευμα της Τρίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την περιφερειακή αρχή να αποσύρει το επίμαο θέμα από την ημερήσια διάταξη, για να μην νομιμοποιήσει το ΠεΣυ την απόφαση που έχει ήδη λάβει η κυβέρνηση για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις, με το αιτιολογικό ότι η κυβέρνηση αποφασίζει υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.