Αέρας κοπανιστός!

Αέρας κοπανιστός!

Οκτώβριος 29, 2019 - 18:23
0 σχόλια

Παλικάρια, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αυτές τις ημέρες καλύτερα να διαβάζαμε τα τιτιβίσματα των διάφορων κατά το κοινώς λεγόμενων παρτσακλών του εγχώριου σταρ σίστεμ παρά των πολιτικών μας.

Διότι τα παρτσακλά το πολύ-πολύ να γράψουν κανένα «Ζήτω η 28η Οκτωβρίου». Απλό, λιτό και απέριττο. Υπουργοί και υφυπουργοί, προσφάτως εκλεγμένοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με παππού αγωνιστή αλλά με μπαμπά... όχι και τόσο αγωνιστή, το τερμάτισαν.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας, ούτε λίγο ούτε πολύ τιτίβισε στο αγαπημένο των κενών μέσον ότι η νέα γενιά πρέπει να τιμήσει τις θυσίες των προγόνων της... εθελοντιζόμενη, καθώς ο εθελοντισμός είναι ύψιστη προσφορά. Διότι, αγαπητοί, προσφορά στην πατρίδα είναι να τρέχεις και να εθελοντίζεσαι καθώς εθελοντικά οι πρόγονοι σφαγιάστηκαν, βασανίστηκαν και πέθαναν για να τρέχουμε εμείς εθελοντικά από φιλοζωική σε φυσιολατρική οργάνωση.

Κι εγώ που νόμιζα ότι αγάπη στην πατρίδα είναι να πληρώνεις τους φόρους σου... όχι εθελοντικά αλλά υποχρεωτικά. Tough love, που λένε.

Ο Πέτρος Κόκκαλης από την άλλη, το τερμάτισε, διότι ο καθένας έχει και τον καημό του και το Twitter με μόνο 140 διαθέσιμους χαρακτήρες, τι να σου κάνει... Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έγραψε: «Αέρα φώναζαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας που πολέμησαν τον φασισμό. Για αέρα θα παρακαλάνε τα παιδιά και τα εγγόνια μας αν δεν πούμε εμείς σήμερα ΟΧΙ στα ορυκτά καύσιμα».

Πες «όχι» στα ορυκτά καύσιμα κάθε μέρα, Πέτρο μου. Την επέτειο του Όχι, την 28η ημέρα του Οκτώβρη, που την ακολούθησαν άλλες 219 ημέρες αντίστασης της χώρας μας στον φασισμό, πες ένα «Ζήτωσαν!» για εκείνους που είχαν δεκαπλάσιο ψυχής από κάθε έναν μας.

Αν δεν έχεις μέσα σου αέρα κοπανιστό, όπως η Δόμνα, η Νίκη και πολλά άλλα παιδιά της πατρίδος παιδιά...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.